Închide meniul

"Ronaldo este incredibil!" Ce spune Radu Drăguşin despre antrenamentele cu superstarul portughez de la Juventus

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 septembrie 2020, 7:13

"Ronaldo este incredibil!" Ce spune Radu Drăguşin despre antrenamentele cu superstarul portughez de la Juventus

profimediaimages

Radu Drăguşin

Chemat de Adi Mutu la naţionala U21, el s-a antrenat şi cu echipa mare a lui Juve şi a avut şansa de a-l cunoaşte pe Cristiano Ronaldo

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin, coleg cu Cristiano Ronaldo

Internaţionalul român a vorbit despre cum este în realitate superstarul portughez, dincolo de imaginea pe care o are formată în presă.

"Ronaldo este un om incredibil. Nu este deloc arogant, cum se zice. Dimpotrivă, este foarte prietenos, te ajută, vorbeşte cu tine, te încurajează", a declarat fundaşul român.

În plus, el a fost plăcut surprins de toată echipa mare a lui Juventus şi de modul în care se comportă vedetele campioanei Italiei.

"Este un sentiment incredibil, oamenii de acolo te primesc cu o căldură nemaivăzută, sunt foarte prietenoşi.

Reclamă

Majoritatea băieţilor de acolo ne ajută pe cei mai mici, dar pot să zic că în mod special Bonucci şi Chiellini", a precizat Drăguşin pentru Pro TV.

Radu Drăguşin, pariul lui Adi Mutu la naţionala de tineret

Radu Drăguşin a fost chemat de "Briliant" la reprezentativa U21, fiind deja o prezenţă constantă în loturile de juniori ale României.

El îl va înlocui pe Vladimir Screciu, deoarece jucătorul Craiovei s-a accidentat înainte de a se prezenta la lot şi nu mai poate evolua în meciurile cu Finlanda şi Malta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Drăguşin a fost chemat de Pirlo pentru a se antrena cu prima echipă a lui Juve
  • El a fost convocat şi de Adi Mutu după accidentarea lui Screciu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:55 Real Madrid – FC Barcelona 0-0. Catalanii joacă ultima şansă la titlu, în „El Clasico”. Spectacol total pe Santiago Bernabeu 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari Vezi toate știrile
Citește și