Închide meniul

Ryan Giggs, scandal monstru în miez de noapte! Selecționerul Țării Galilor a fost arestat pentru violență domestică

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 noiembrie 2020, 5:48

Ryan Giggs, scandal monstru în miez de noapte! Selecționerul Țării Galilor a fost arestat pentru violență domestică

profimediaimages

Ryan Giggs a fost arestat pentru suspiciuni de violență domestică

Se pare că poliția ar fi fost chemată la ora 10:05 duminică noaptea după o atenționare referitoare la un scandal în care au fost implicați Giggs și iubita sa, Kate Greville. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit în mod constant încă din 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”O femeie în jurul vârstei de 30 de ani a fost găsită cu răni minore, dar nu a avut nevoie de tratament”, este declarația poliției generale din orașul Manchester, conform cotidianului britanic The Sun.

”Un bărbat de 46 de ani a fost arestat sub acuzații de atac asupra altei persoane”, mai notează englezii.

Giggs ar fi plătit cauțiunea cerută deoarece a fost văzut plecând de la secția de poliție în ziua următoare.

Ryan Giggs neagă toate acuzațiile

Un reprezentat al lui Ryan Giggs a declarat că acesta a negat toate acuzațiile care i se aduc și cooperează pe deplin cu poliția în aceste momente.

Reclamă

Naționala Țării Galilor trebuia să emită astăzi convocările pentru meciul amical cu Statele Unite și cele două jocuri din Liga Națiunilor cu Irlanda și Finlanda.

Un comunicat al Federației de Fotbal din Țara Galilor a precizat că oficialii ”știu despre un incident care îl implică pe managerul echipei naționale, Ryan Giggs”, notează cei de la Walesonline.

Reclamă 4 / 0/3

Giggs are 64 de victorii pentru naționala galeză și o carieră strălucitoare cu Manchester United, unde a câștigat 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, patru Cupe FA și trei Cupe ale Ligii.

Recomandări
  • Ryan Giggs a fost arestat pentru violență domestică
  • Iubita sa a fost găsită cu răni minore

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și