Închide meniul

S-a băgat Sorin Cârţu peste Cristiano Bergodi, la Mediaş? Reacţiile celor doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 19:52

S-a băgat Sorin Cârţu peste Cristiano Bergodi, la Mediaş? Reacţiile celor doi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi, nervos la finalul unui meci

Cristiano Bergodi a urlat înspre Sorin Cârţu, care se afla în tribună unde se comporta ca un adevărat fan. Nu ştim însă dacă italianul ar fi fost deranjat de anumite indicaţii date de Cârţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat de acest mic incident, Bergodi a negat vehement. "Nu am avut niciun conflict, nu am avut nimic cu Sorin. Din tribune se aude totul, dar nu am avut nicio problemă".

De partea cealaltă, şi gloria oltenilor a avut aceeaşi reacţie. "Eu sunt spectator. Nu am avut niciun conflict. Era finalul meciului, eu mă comport ca un suporter la meciuri. Am strigat să ţină de minge, normal că am strigat", a spus şi Cârţu, la Digi Sport.  

După primele 6 etape disputate din play-off, Universitatea Craiova este pe primul loc în play-off, cu 38 de puncte. CFR e pe poziţia secundă, cu 36 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și