Închide meniul

"S-a dus la o echipă vai de mama lor!" Dan Petrescu, ironizat pentru eşecul din Turcia. "Am vorbit cu fiul meu: ‘Fii atent că îl dă afară’"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 19:59

Reclamă
"S-a dus la o echipă vai de mama lor!" Dan Petrescu, ironizat pentru eşecul din Turcia. "Am vorbit cu fiul meu: Fii atent că îl dă afară"

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu s-a despărţit de Kayserispor după doar opt meciuri

Dan Petrescu a semnat cu Kayseripor pe 11 ianuarie. A rezistat o lună şi jumătate, în care a adunat doar opt meciuri pe banca echipei care se luptă să scape de retrogradare. Două victorii, trei egaluri şi trei eşecuri a adunat Dan Petrescu la Kayserispor, înaintea despărţirii anunţate astăzi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuţă: "S-a dus la o echipă vai de mama lor!"

Vasile Miriuţă crede că Dan Petrescu va prinde cu greu o echipă de top după eşecul din Turcia şi spune că a pariat cu fiul său că tehnicianul lui Kayseri va fi demis.

"Când am văzut declaraţia ofiţerului de presă, acum vreo două zile, când l-a criticat pe Petrescu… că echipa nu joacă nimic, că ne e frică să jucăm, nu avem ocazii… puteam să fac pariu cu oricine, chiar am vorbit cu fiul meu: 'Fii atent că îl dă pe Petrescu afară'. Acum s-a confirmat.

Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (n.r. – cu Unirea Urziceni), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia. 

Stai frumos în Dubai, la plajă, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama lor! E foarte greu să mai prinzi o echipă de top acum. Odată ce ajungi la un nivel şi te dă afară după o lună de zile, e greu să mai prinzi o echipă de top. Părerea mea e că a greşit, eu n-aş fi făcut niciodată mutarea asta. A vrut să antreneze. E păcat! Chiar îmi pare rău pentru el", a spus Vasile Miriuţă, la Look Sport

Reclamă
Reclamă 4

Marius Bilaşco: "Sunt surprins, nu mă aşteptam"

Şi fostul colaborator al lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a comentat plecarea lui Dan Petrescu de la echipa de pe locul 16 din Super Lig. 

"Sunt surprins, nu mă aşteptam. Orice echipă îşi pune antrenor pentru cel puţin şase luni, au obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu îl schimbi imediat! E surprinzător", a spus directorul sportiv al lui CFR Cluj, potrivit aceleiaşi surse.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

18:00

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipele de start

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

17:25

VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris

16:57

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB: „Arată foarte bine!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și