Închide meniul

S-a făcut lumină. Motivul pentru care jucătorii Astrei nu au vrut să fie "zilieri" la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2020, 5:09

S-a făcut lumină. Motivul pentru care jucătorii Astrei nu au vrut să fie "zilieri" la FCSB

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Valentin Gheorghe a refuzat transferul la FCSB

Gigi Becali și i-a dorit pe Valentin Gheorghe, Constantin Dima, David Bruno și Daniel Graovac, dar s-a lovit de refuzul jucătorilor. Aceștia s-au temut că un transfer pentru o zi le-ar fi periclitat o posibilă plecare în viitoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone, dezvăluiri despre decizia luată de jucătorii Astrei

"Jucătorii au spus că, pentru un meci, nu avea rost să meargă. Și-ar fi blocat un viitor transfer în iarnă dacă ar fi venit oferte și atunci au preferat să rămână și să joace în continuare pentru Astra", a dezvăluit Bogdan Andone.

Valentin Gheorghe și Constantin Dima au ținut să asigure că decizia le-a aparținut în totalitate. Nu au fost tentați nici de suma uriașă pe care ar fi primit-o pentru un singur meci. 

"A fost decizia mea să rămân la Astra și să nu plec la FCSB. Așa am hotărât eu, să rămân aici și asta a fost. Nu trebuia să renunț la niciun ban. Pur și simplu așa a fost situația. Le mulțumesc celor de acolo că m-au dorit și îmi pare rău că nu s-au calificat mai departe", a spus Valentin Gheorghe după eșecul cu Viitorul.

"Nu mi-am dat acordul, nu am fost de acord cu situația. Sunt la Astra și încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Nu vreau sa comentez de ce nu am mers la FCSB. Îmi pare rău pentru FCSB că a pierdut, dar pentru mine este un subiect închis și nu am niciun regret", a declarat și Constantin Dima.

Reclamă

Astra a suferit un eșec drastic cu Viitorul, scor 1-4. A ajuns astfel să fie "lanterna roșie" din Liga 1, cu golaveraj -10.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și