Închide meniul

S-a întors! Romario Benzar a semnat din nou cu Viitorul. Fostul internațional român, împrumutat pentru un an de la Lecce

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 13:20

S-a întors! Romario Benzar a semnat din nou cu Viitorul. Fostul internațional român, împrumutat pentru un an de la Lecce

Zuma Press / AFP7

Romario Benzar în timpul unui meci pentru România

  • Romario Benzar a semnat cu Viitorul
  • Fundașul a fost împrumutat de la Lecce

Fotbalistul care a trecut și pe la FCSB a revenit în campionatul intern tocmai pentru că nu avea șansa să joace prea mult în prima ligă a Italiei. El a evoluat în doar patru partide pentru Lecce în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romario Benzar, produs al academiei de la Viitorul

Romario Benzar este unul dintre jucătorii de valoare care au ieșit de la Academia lui Gheorghe Hagi. El a jucat la Viitorul până în 2017, moment în care a fost transferat la FCSB.

A evoluat la formația bucureșteană vreme de doi ani, după care a fost cumpărat de Lecce pentru suma de două milioane de euro.

Reclamă

Odată cu revenirea în România, Benzar ar putea reintra și în circuitul echipei naționale. El are deja 19 selecții la prima reprezentativă.

Romario Benzar poate fi o opțiune pentru postul de fundaș dreapta

Selecționerul Mirel Rădoi are probleme serioase în ceea ce privește acoperirea postului de fundaș dreapta la națională, astfel că revenirea lui Benzar poate fi extrem de oportună.

Reclamă

În ultima vreme, pe postul său au jucat fotbaliști fără meciuri în picioare precum Cristi Manea sau care nu sunt pe poziția lor naturală, precum Andrei Burcă.

De altfel, Benzar declara în luna mai a acestui an că dacă s-ar întoarce în România ar face-o doar pentru două echipe, FCSB sau Viitorul și că nu ar juca niciodată pentru o rivală.

”Cum să joc la o rivală după ce am jucat la FCSB? Dacă aș mai juca în România mi-ar plăcea să joc doar la FCSB sau la Viitorul. Și mai am o echipă ascunsă care nu e în Liga 1”, declara el pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu putea avea, în 2017, milionarul român de 32 de ani care construieşte acum un castel în România
Diverse • 17 dec., 13:01
FOTO
Ce salariu putea avea, în 2017, milionarul român de 32 de ani care construieşte acum un castel în România
Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani
Liga 1 • 5 sept., 18:03
Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani! Fundaşul dreapta continuă în Liga 1
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Cristi Balaj
Liga 1 • 11 iun., 19:07
Gigi Becali e gata să facă primul transfer al verii! Hagi s-a băgat și el pe fir! Jucătorul dorit de FCSB și Farul
Romario Benzar, într-un meci pentru Farul
Liga 1 • 7 ian., 15:35
Romario Benzar a fost prezentat la noua sa echipă! Fundașul a plecat de la Farul, dar a rămas în Liga 1
Gică Hagi, în timpul unui meci
Fotbal intern • 9 iul., 13:57
Gică Hagi a dezvăluit momentul în care un jucător de la Viitorul a fost umilit de un austriac. ”Ce salariu ai?” / ”3.000 de euro!” / ”De banii ăștia îmi iau pantofi”