Închide meniul

S-a terminat! ”Nu avem ce să discutăm!” Mirel Rădoi a spus lucrurilor pe nume privind relația sa cu Gigi Becali

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 octombrie 2020, 14:49

S-a terminat! ”Nu avem ce să discutăm!” Mirel Rădoi a spus lucrurilor pe nume privind relația sa cu Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a vorbit despre relația sa cu Gigi Becali

Mirel Rădoi a explicat de ce nu a mai discutat cu Gigi Becali și a fost ironic la adresa nașului său care ”știe totul despre fotbal”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Eu nu am banii lui, nu avem ce discuta”

Nu am mai discutat cu Gigi Becali în ultima perioadă. Nu avem ce să discutăm. Despre fotbal el le ştie pe toate şi eu nu am ce să mai discut şi alte lucruri… 

Afaceri nu am cum să fac, pentru că eu nu am banii lui, aşa că nu avem ce discuta”, a răbufnit Mirel Rădoi la adresa lui Gigi Becali, conform Telekom Sport.

Rădoi știe de unde vine supărarea lui Becali

Rădoi consideră că acuzele lui Gigi Becali la adresa sa, după umilințele din octombrie ale naționalei, au venit și din cauza faptului că nu a convocat jucători de la FCSB. 

Rădoi e potrivit dacă a mâncat trei bătăi? E finul meu și îl iubesc. Eu credeam că Mirel…eu îl știam demn, dar vezi ce înseamnă dorința de stăpânire. Ce să faci? Mănânci trei bătăi, gata”, a fost reacția lui Becali care l-a deranjat pe Rădoi.

Reclamă

Totuși, selecționerul a dat asigurări că jucătorii de la FCSB vor fi convocați la echipa națională ”dacă vor fi în formă”, chiar dacă el și nașul său mai au câte un conflict.

Mirel Rădoi: ”Eu nu am cum să nu chem jucătorii de la FCSB”

Probabil. Ce vorbeam mai devreme, sunt persoane care, dacă ei gândesc aşa, cred că toată lumea gândeşte aşa. Eu nu am cum să nu chem jucătorii de la FCSB, dacă ei sunt foarte buni eu să nu îi chem. 

Reclamă 4 / 0/3

Păi, în primul rând, înseamnă că eu nu îmi doresc binele meu, binele echipei naţionale, nu am cum. Să zicem că eu şi naşul meu avem un conflict, eu ce fac? Mă răzbun pe mine singur?”, a mai spus Mirel Rădoi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și