Închide meniul

”Să nu ne Hazardăm, Eden!” Veștile bune continuă pentru Zidane. Belgianul lui Real, gata sa revină pe teren

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 7:34

”Să nu ne Hazardăm, Eden!” Veștile bune continuă pentru Zidane. Belgianul lui Real, gata sa revină pe teren

profimediaimages

Eden Hazard, într-un meci pentru Real Madrid

  • Eden Hazard a venit la Real Madrid de la Chelsea
  • El a fost accidentat în ultimele opt luni

Zinedine Zidane și-a salvat scaunul de la Real Madrid după victoria cu 3-1 în fața Barcelonei, chiar pe Camp Nou. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea madrilenă nu doar că l-a recuperat pe căpitanul Sergio Ramos, care a fost și omul meciului, dar îl va avea gata și pe Eden Hazard la ora meciului cu Borussia Monchengladbach din Champions League.

Eden Hazard, înapoi pe gazon după aproape opt luni

Cumpărat de la Chelsea pentru uriașa sumă de 115 milioane de euro, belgianul a stat mai mult pe bară încă de când a ajuns în Spania.

Reclamă

Deși a semnat cu Real Madrid în iunie 2019, el a bifat doar 22 de meciuri, un singur gol marcat și șapte pase decisive. Totuși, se pare că Hazard vrea să își arate valoarea și este gata să se întoarcă pe teren.

“A alergat normal și a controlat mingea fără probleme. Semnele au fost atât de bune încât Zidane a decis să-l includă în lot pentru meciul cu Borussia Monchengladbach”, au scris spaniolii de la AS după antrenamentul de luni dimineață al Realului.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul