Închide meniul

Să vină banii (de la LPF) la băieți! Gură de oxigen pentru Dinamo. Liga a plătit drepturile de televizare

Gal Dorin Publicat: 16 octombrie 2020, 12:10

Să vină banii (de la LPF) la băieți! Gură de oxigen pentru Dinamo. Liga a plătit drepturile de televizare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la Dinamo și FCSB în timpul derby-ului

  • Dinamo continuă să se confrunte cu probleme financiare
  • Jucătorii au și trei salarii restante

LPF a virat banii pentru drepturile de televizare

LPF a virat astăzi în conturile echipei Dinamo suma de 230 de mii de euro, cuantum care reprezintă drepturile de televizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Pablo Cortacero & Co pot răsufla ușurați momentan și pot începe să acopere restanțele financiare ale jucătorilor.

Pe data de 15 octombrie, unii fotbaliști alb-roșii au avut chiar nefericita aniversare a trei salarii restante. Pe de altă parte, cei aduși în această perioadă de mercato sunt încă liniștiți, deoarece nu a venit momentul pentru a fi plătiți.

Reclamă

”Nuevo Dinamo”, în căutare de împrumuturi la bancă

Se pare că spaniolii din conducerea clubului i-ar fi întrebat pe români care ar fi condițiile unui împrumut la bancă făcut în contul echipei pentru a putea lua o sumă mai mare, anunță ProSport.

De altfel, ibericii au promis că vor vira toate sumele restante încă de la meciul cu UTA, care s-a desfășurat pe 28 septembrie. Dinamo a pierdut atunci cu 0-1.

Reclamă

"Nu cred că inspirăm teamă. Se vede că este un proiect serios, s-au adus jucători de calitate. E clar că sunt anumiţi jucători cu restanţe financiare, dar cei care au venit noi nu s-a acumulat acea lună pentru a fi plătite salariile. 

Nici noi antrenorii nu avem încă o lună. Din punctul ăsta de vedere salariile vor fi plătite, am toată convingerea că până la ora meciului cu UTA vor fi plătite”, declara antrenorul Cosmin Contra la acel moment.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter este ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”