Închide meniul

”Sa vină Milan! Îi aștept ce ceva timp”. Alexandru Păun, savuros după calificarea campioanei în grupele Europa League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 octombrie 2020, 17:53

”Sa vină Milan! Îi aștept ce ceva timp”. Alexandru Păun, savuros după calificarea campioanei în grupele Europa League

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Păun se bucură în timpul unui meci din Liga 1

”Să vină Milan, îi aștept de atâta timp! Îmi aduc aminte că acum câțiva ani a jucat Craiova împotriva lor și sper să vină la Cluj de data aceasta”, a comentat entuziasmat Alexandru Păun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Păun, despre meciul cu KuPS

”A fost foarte greu, cel puțin pentru mine, să mă adaptez, cred că după 20 de minute m-am adaptat pentru că era un meci decisiv și nu aveam scuze.

Mă bucur că am reușit să marcăm repede și cred că acolo a fost descătușarea care a dus la cele trei goluri marcate până la final.

După ce am marcat golul ne-am retras puțin, e normal să joace și ei, sunt fotbaliști buni, de-asta au ajuns aici”, a declarat Păun.

Alexandru Păun: ”Lui Mister nu-i place să primească gol”

În ciuda victoriei, Păun a vorbit și despre modul în care s-a purtat Dan Petrescu în vestiar după golul încasat de ardeleni în finalul partidei, atunci când conduceau deja cu 3-0.

Reclamă

”Când iei un gol pe final, cu Mister e dificil pentru că nu-i place să primească gol, dar normal că era fericit la final.

Ne-am dorit cu toții să ajungem în grupe și am reușit doi ani la rând ceea ce cred că este un lucru extraordinar pentru CFR și pentru România”, a precizat Alexandru Păun.

Alexandru Păun:”Obiectivul nostru erau grupele Europa League”

Întrebat despre regretul ratării calificării în UEFA Champions League, Alexandru Păun a declarat că obiectivul grupării conduse de Dan Petrescu a fost dintotdeauna intrarea în grupele Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

”Într-adevăr, a fost un moment dificil, ne-am gândit puțin după pentru că aveam un traseu mai ușor decât anul trecut dacă treceam de ei, dar obiectivul nostru era accederea în grupele Europa League. Champions League era bonusul”, a precizat Păun.

Recomandări
  • CFR Cluj - KuPS 3-1
  • Ardelenii au intrat în grupele Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și