Închide meniul

Saltelele revoluţionare care distrug în 4 ore orice virus, inclusiv coronavirusul! "Nanoparticulele distrug orice urmă de Covid-19", susţin specialiştii

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2020, 9:02

Saltelele revoluţionare care distrug în 4 ore orice virus, inclusiv coronavirusul! "Nanoparticulele distrug orice urmă de Covid-19", susţin specialiştii

Instagram Lionel Messi

Messi caută soluţii pentru a învinge pandemia

  • Messi a găsit soluţia salvatoare
  • Informaţiile oferite de jurnaliştii spanioli

Argentinianul şi-a umplut casa cu saltele care distrug, în proporţie de 99.84% orice virus, inclusiv Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi doarme pe o saltea care neutralizează coronavirusul

Conform ziarului de casă al Barcelonei, Mundo Deportivo, golgheterul Spaniei s-a grăbit să facă această investiţie. Saltelele sunt fabricate de o companie din Spania şi, prin intermediul nanoparticulelor aflate pe ţesătură, elimină virusurile într-un timp record.

Specialiştii asigură că, în cazul în care o persoană infectată doarme în acel pat, nanoparticulele distrug orice urmă de Covid-19 în numai patru ore. După acea perioadă nu mai există niciun risc de răspândire a virusului.

Reclamă

În funcţie de preţul plătit, saltelele pot ajuta şi la relaxarea celor care le cumpără. Sunt modele care au incorporat un sistem de masaj prin vibraţii, dar şi posibilitatea încălzirii picioarelor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian