Închide meniul

Samuel Eto’o, accident de mașină în Camerun! Care este starea fostului jucător al Barcelonei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 noiembrie 2020, 16:03

Samuel Etoo, accident de mașină în Camerun! Care este starea fostului jucător al Barcelonei

profimediaimages

Samuel Eto'o a fost implicat într-un accident de mașină în Camerun

Fostul jucător al Barcelonei plecase din orașul Nkongsamba și se afla pe drum către Douala. În trafic, mașina sa a fost lovită din spate de un alt șofer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samuel Eto'o se recuperează, dar nu a fost rănit grav și se află în afara oricărui pericol, raportează englezii de la Daily Star.

Samuel Eto'o, de patru ori campion European

Atacantul camerunez a strălucit în decursul carierei sale pentru echipe precum Inter, Barcelona și Chelsea.

El a câștigat de patru ori Liga Campionilor și s-a retras abia anul trecut, după ce și-a încercat norocul și în Qatar.

Reclamă

Eto'o a fost recent implicat într-o controversă după ce publicația France Football a realizat o investigație pentru a determina cea mai bună echipă din istorie. 

Camerunezul a fost selectat drept atacant dreapta, acesta jucând mare parte a carierei sale ca atacant central.

Reclamă 4 / 0/3

”Mulțumesc, dar eu am jucat un sezon sau două pe partea dreaptă (dintr-o carieră de 25 de ani ca atacant central). Este lipsă de respect, France Football!”, a răbufnit Samuel Eto'o 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și