Închide meniul

Scandal de proporţii alimentat de pandemie. Şi-a concediat 55 de angajaţi pentru a plăti salariul unui singur om!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 august 2020, 9:39

Scandal de proporţii alimentat de pandemie. Şi-a concediat 55 de angajaţi pentru a plăti salariul unui singur om!

Profimediaimages

Stan Kroenke a luat o decizie contestată vehement

Deşi brazilianul a venit liber de contract, el a primit al doilea salariu ca mărime din club, mai exact 240.000 de lire sterline pe săptămână, sau 35 de milioane de euro pentru cei trei ani de contract. Doar Mesut Ozil câştigă mai mult la clubul londonez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal, concedieri în masă

Semnarea lui Willian vine la doar câteva zile după ce echipa a anunţat că trebuie să renunţe la 55 de oameni din staff din cauza dificultăţilor financiare apărute în perioada pandemiei.

Ceea ce ar putea afecta relaţia lui Willian cu noii săi colegi este faptul că jucătorii lui Arsenal au acceptat, încă din luna aprilie, să le fie micşorate salariile. S-a luat această decizie pentru ca nimeni să nu fie concediat, detaliază Marca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și