Închide meniul

Scandal de proporţii după Alanyaspor – Rizespor 2-1. Marius Şumudică a lansat acuze incredibile. "E o ruşine! Dacă aş fi făcut aşa ceva, m-ar fi trimis în România"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 16:09

Scandal de proporţii după Alanyaspor – Rizespor 2-1. Marius Şumudică a lansat acuze incredibile. "E o ruşine! Dacă aş fi făcut aşa ceva, m-ar fi trimis în România"

Profimediaimages

Marius Şumudică a făcut scandal după eşecul cu Alanyaspor

Alanyaspor a înscris golul victoriei în minutul 90+7. Imediat după a fost scandal în dreptul băncilor. Cu greu s-au calmat spiritele, dar Şumudică nu a scăpat şi a primit cartonaş galben de la arbitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Dacă fac eu ce a făcut asistenul lui Alanyaspor primesc şase luni de suspendare"

"Am avut două penalty-uri, dar nu vreau să vorbesc. Dacă spun ceva, mă trimit în România. Mie mereu îmi dau cartonaş galben. Arbitrul a dat 4 minute de prelungire şi apoi a mai lăsat încă două. De ce? Am luat goluri doar din faze fixe. Dacă fac eu ce a făcut asistentul de la Alanyaspor după gol, primesc 6 luni de suspendare. E u gest foarte urât. Nu poţi să faci asta într-o ţară musulmană.

Eu te respect, dar nu poţi să faci aşa ceva. Respect religia şi respect regulile de aici, dar e o ruşine ce a făcut! Nu a fost antrenorul lor, a fost asistentul. A facut un gest foarte urât, mai ales într-o ţară musulmană. Aşa ceva nu se poate. Sunt curios să vad ce măsuri va lua Federaţia din Turcia! Antrenorul şi-a cerut scuze în numele asistentului, dar nu se poate aşa ceva!

După gol, a venit la banca noastră şi să arate ce a arătat. Dar lucrurile se întorc în viaţă. Uneori vei fi sus, alteori jos. Ceea ce a făcut este inacceptabil. A provocat de parcă era un război. Ar trebui să plece din Turcia, nu cred că merită să lucreze aici. Am lucrat în Golf şi dacă ar fi făcut un astfel de gest trebuia să plece încă din acea noapte din ţară. Trebuie să plătească!", a declarat Şumudică la beinsport, citat de olay53.com.

Marius Șumudică, fără victorie pe banca lui Rizespor

Marius Șumudică tocmai revenise după ce primise cartonaş roşu în disputa cu Fenerbahce. A fost a 3-a eliminare din acest sezon. Românul rămâne fără victorie de când a fost instalat pe banca lui Rizespor. Echipa românului a înregistrat un singur succes de când a acesta a fost confirmat în funcție, dar Șumudică nu s-a aflat pe bancă la acea partidă.

Reclamă

Două victorii și o remiză este bilanțul lui Marius Șumudică la Rizespor. Echipa românului este pe locul 12 în Super Liga Turciei, la cinci lungimi distantă deasupra primului loc retrogradabil. Față de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, Rizespor are un avans trei puncte.

Pentru Șumudică urmează meciul de pe teren propriu cu Erzurum BB în etapa următoare. Fostul tehnician al Astrei are nevoie neapărat de victorie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică, reacţie violentă după o nouă înfrângere
  • Cine a fost luat în colimator de antrenorul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și