Închide meniul

Scandal după o petrecere oprită de poliţişti. "M-au amendat pentru că arăt prea bine". Propunerea incredibilă făcută de soţia lui Mahrez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 13:41

Scandal după o petrecere oprită de poliţişti. "M-au amendat pentru că arăt prea bine". Propunerea incredibilă făcută de soţia lui Mahrez

Profimediaimages

Rita Johal este soţia lui Riyad Mahrez

Rita Johal a transmis imagini pe releţelele de socializare, iar poliţiştii s-au sesizat şi au apărut la uşa apartamentului din Londra. Modelul de 28 de ani a răbufnit în momentul în care a aflat că va fi amendată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Riyad Mahrez a organizat o petrecere în plină pandemie

"Am fost amendată pentru că arăt prea bine. Cu toţii am fost amendaţi, dar să nu îţi faci griji, dragă!", a transmis Rita.

Soţia lui Mahrez a fost înconjurată de 10 poliţişti şi le-a făcut o propunere cel puţin surprinzătoare. 

"Nu vă mai place să petreceţi? Despre asta este viaţa, ce se întâmplă?", a reacţionat modelul, potrivit The Sun

Reclamă

O poliţistă i-a răsuns prompt: "Nu pe durata lockdown-ului!". Cel mai probabil, Rita Johal are de plătit 200 de lire sterline. Aceasta este pedeapsa pentru prima încălcare a legii. În cazul în care va ieşi din nou în decor, poate fi amendată chiar şi cu 6.400 de lire sterline.

Rita nu are de ce să îşi facă griji. Soţul ei este plătit regeşte la liderul din Premier League. Cei doi locuiesc într-un conac de 2 milioane de lire sterline.

Un hoţ i-a furat lui Riyad Mahrez 175.000 de lire sterline

Riyad Mahrez tocmai a trecut printr-un episod ce poate fi catalogat incredibil. Un hoţ i-a furat din cont, treptat, 175.000 de lire sterline. Culmea e că starul lui Manchester City şi-a dat seama după cinci săptămâni în care şoferul şi-a făcut de cap pe banii lui, în 2017.

Reclamă 4 / 0/3

Sharif Mohamed, hoţul de 32 de ani, a dus o viaţă de lux pentru cinci săptămâni, în care a cheltuit 20.000 de lire sterline pentru a petrece în Ibiza, dar a fost şi la Las Vegas. Hainele de lux deveniseră o obişnuinţă: şi-a cumpărat o pereche de pantaloni de 1.500 de euro.

Recomandări
  • Rita Johal, vizitată de poliţişti
  • Soţia lui Mahrez a fost amendată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și