Închide meniul

Scandal fără sfârșit între Dennis Man și Anamaria Prodan! Cine îl apără pe fostul fotbalist de la FCSB: "Nu are probleme din punctul ăsta de vedere"

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 20:31

Scandal fără sfârșit între Dennis Man și Anamaria Prodan! Cine îl apără pe fostul fotbalist de la FCSB: "Nu are probleme din punctul ăsta de vedere"

Dennis Man, scandal cu Anamaria Prodan

Profimedia

  • Dennis Man, dat în judecată de Anamaria Prodan
  • Cine îl apără pe fostul star de la FCSB

Dennis Man a jucat bine până acum în Serie A, dar rămâne cu ameninţarea cu tribunalul primită de la Anamaria Prodan. În urma transferului său de la FCSB la Parma, agentul de la acea vreme, Prodan, a fost sărit din schemă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, cel care a intermendiat mutarea, îl liniștește pe Dennis Man. Fostul star de la FCSB va fi apărat de o armată de avocați, printre care celebrul Jean Louis Dupont!

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

„Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Reclamă

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Firma lui de impresariat îl așteaptă însă în septembrie! 

Anamaria Prodan îl dă în judecată de Dennis Man

Anamaria Prodan este decisă să îşi caute dreptatea în instanţă. Impresarul l-a dat în judecată pe Dennis Man şi cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a depus deja dosarul la Tribunalul Ilfov.

Reclamă

Anamaria a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Atacantul de 22 de ani şi-a rupt unilateral contractul cu agentul FIFA şi a fost însoţit în Italia de Giovanni Becali. Man a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Internaţionalul român are motive de îngrijorare şi riscă să fie citat la Tribunal. Anamaria Prodan a refuzat, pentru moment, să îi transmită un mesaj celui pe care l-a impresariat din 2016 şi până în acest an. Şi-a pus avocaţii să o ajute să îşi recupereze comisionul.

Dennis Man a marcat un gol şi a oferit un assist în cele 11 meciuri pe care jucătorul cotat la 11 milioane de euro le-a adunat în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus