Închide meniul

Scandal fără sfârșit între Dennis Man și Anamaria Prodan! Cine îl apără pe fostul fotbalist de la FCSB: "Nu are probleme din punctul ăsta de vedere"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 20:31

Scandal fără sfârșit între Dennis Man și Anamaria Prodan! Cine îl apără pe fostul fotbalist de la FCSB: "Nu are probleme din punctul ăsta de vedere"

Dennis Man, scandal cu Anamaria Prodan

Profimedia

Dennis Man a jucat bine până acum în Serie A, dar rămâne cu ameninţarea cu tribunalul primită de la Anamaria Prodan. În urma transferului său de la FCSB la Parma, agentul de la acea vreme, Prodan, a fost sărit din schemă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, cel care a intermendiat mutarea, îl liniștește pe Dennis Man. Fostul star de la FCSB va fi apărat de o armată de avocați, printre care celebrul Jean Louis Dupont!

Dennis Man, apărat de o armată de avocați

„Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Deși el a intermediat transferul lui Man la Parma, Giovanni Becali susține că n-are niciun contract semnat cu fostul star de la FCSB. Firma lui de impresariat îl așteaptă însă în septembrie! 

Anamaria Prodan îl dă în judecată de Dennis Man

Anamaria Prodan este decisă să îşi caute dreptatea în instanţă. Impresarul l-a dat în judecată pe Dennis Man şi cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a depus deja dosarul la Tribunalul Ilfov.

Reclamă

Anamaria a fost scoasă din schemă la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Atacantul de 22 de ani şi-a rupt unilateral contractul cu agentul FIFA şi a fost însoţit în Italia de Giovanni Becali. Man a fost cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Internaţionalul român are motive de îngrijorare şi riscă să fie citat la Tribunal. Anamaria Prodan a refuzat, pentru moment, să îi transmită un mesaj celui pe care l-a impresariat din 2016 şi până în acest an. Şi-a pus avocaţii să o ajute să îşi recupereze comisionul.

Dennis Man a marcat un gol şi a oferit un assist în cele 11 meciuri pe care jucătorul cotat la 11 milioane de euro le-a adunat în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și