Închide meniul
Foto

Scandal în familia lui Denis Drăguş. Acuzaţii dure la adresa internaţionalului român. „Să-ți fie rușine!”

Reclamă

Publicat: 12 iunie 2021, 14:20

Scandal în familia lui Denis Drăguş. Acuzaţii dure la adresa internaţionalului român. „Să-ți fie rușine!”

Profimedia

Denis Drăguş, în tricoul echipei naţionale

Denis Drăguş are o relaţie cu Vanessa încă din perioada în care evolua la Viitorul. Cei doi şi-au botezat ieri fiica, pe Gloria, în vârstă de cinci luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş nu şi-a chemat părinţii la botezul fiicei sale

De la eveniment au lipsit părinţii fotbalistului legitimat în Italia, la Crotone. Gestul a fost taxat printr-un mesaj dur de o verişoară a lui Drăguş. Familia acestuia o bănuieşte pe Vanessa pentru răcirea relaţiilor.

„Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum!

Aș vrea să ajungă aceste mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului?

Lipsa părintilor lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acu… foarte trist! Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…

Reclamă

Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, a scris Bianca, într-o postare citată de prosport.ro.

Drăguş, scandal în familie: „Oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?”

Potrivit publicaţiei citate, Drăguş a rupt relaţia cu părinţii săi de doi ani, iar aceştia nu şi-au văzut nepoata.

„Vanessa… din câte citeam pe contul tău de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta?

Reclamă 4 / 0/3

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?

Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!

P.S: Sunteți și voi părinți!”, a mai scris vreişoara lui Drăguş pe Facebook.

Denis Drăguş, debut la echipa naţională la 19 ani

În vârstă de 21 de ani, Denis Drăguş a jucat 9 meciuri pentru Crotone în sezonul trecut din Serie A. El a fost împrumutat de italieni pentru un sezon de la Standard Liege, care l-a transferat cu 1,8 milioane de euro de la Viitorul, în 2019.

Drăguş a bifat şi două meciuri pentru echipa naţională de seniori, în 2018, când avea doar 19 ani.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și