Închide meniul

Scandal în Franța! Thiago Mendes l-a accidentat pe Neymar, iar familia acestuia a primit amenințări cu moartea

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 decembrie 2020, 10:11

Scandal în Franța! Thiago Mendes l-a accidentat pe Neymar, iar familia acestuia a primit amenințări cu moartea

Bestimage / Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage via Hepta

Thiago Mendes l-a accidentat pe Neymar în prelungirile meciului dintre PSG și Lyon și a primit amenințări cu moartea

Kelly Mendes a scris pe Instagram că a primit mesaje extrem de dure care făceau referire la accidentarea superstarului brazilian de la Paris Saint-Germain. Ea a precizat că va trimite poliției toate dovezile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Să știe nenorocitul tău de soț, dacă i se întâmplă ceva lui Neymar, veți plăti cu viața. Tu și familia ta, unul câte unul”, ar fi fost unul dintre mesajele de amenințare.

PSG a confirmat că Neymar a scăpat de o fractură serioasă la gleznă, această fiind doar luxată. Pe de altă parte, Allou Dialo, accidentat tot în meciul cu Lyon, probabil că nu va mai juca în acest an, raportează cei de la Goal.com

Neymar s-a accidentat în prelungirile meciului cu PSG și a fost scos cu targa de pe teren

Neymar s-a accidentat grav la glezna stângă, iar fanii lui PSG se tem de o absenţă îndelungată. Fotbalistul brazilian, în vârstă de 28 de ani, a părăsit terenul în lacrimi.

El a fost secerat la mijlocul terenului, în minutul 90+5. Glezna piciorului său stâng a fost prinsă între picioarele adversarului.

Reclamă

Fotbalistul brazilian a urlat de durere. El a primit imediat îngrijiri medicale şi a părăsit terenul pe targă.

”Este cu echipa medicală. Va trebui să așteptăm testele (n.r. de astăzi) pentru a afla cât de gravă este accidentarea”, a spus antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Neymar s-a accidentat în prelungirile meciului cu Lyon
  • Investigațiile au arătat că lovitura nu este atât de gravă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și