Închide meniul

Scandal în Premier League după ce Leeds ”și-a pus fanii” pe o jurnalistă. ”E abuzată, mi se pare complet greșit!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 ianuarie 2021, 13:48

Scandal în Premier League după ce Leeds ”și-a pus fanii” pe o jurnalistă. ”E abuzată, mi se pare complet greșit!”

profimediaimages

Karen Carney a fost atacată virtual de fanii lui Leeds United

Carney a făcut o observație conform căreia trupa condusă de Marcelo Bielsa ar fi promovat în Premier League doar datorită pandemiei de coronavirus. Leeds a preluat postarea și a pus-o pe contul oficial de Twitter, iar fosta jucătoare a devenit victima unor atacuri ale fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karen Carney, atacată pentru că nu a crezut în valoarea lui Leeds United

”COVID-19 le-a dat un pic de timp, de asta au promovat. Nu știu dacă ar fi promovat dacă nu aveau acea pauză”, au fost cuvintele lui Karen Carney.

După succesul cu 5-0 în fața lui West Bromwich, cei care se ocupă de contul lui Leeds au urcat filmarea pe Twitter, iar suporterii echipei lui Bielsa au început să o atace pe cea care a jucat de 144 de ori pentru naționala Angliei.

Andrea Radrizzani, proprietarul lui Leeds, a părut că regretă întregul scandal: ”Tweet-ul nostru nu a fost ofensator. Scria doar că am câștigat Championship la diferență de zece puncte. Îmi asum însă toată responsabilitatea.

Reclamă

Nu așteptam ca lucrurile să escaladeze așa și regretăm că Karen a trebuit să experimenteze o asemenea situație. Sper că abuzurile vor înceta și Karen va veni pe Elland Road ca oaspete. Mi-ar plăcea s-o cunosc personal”, a încercat oficialul să aplaneze situația.

Gestul lui Leeds, atacat de oamenii de fotbal din Anglia

Lumea fotbalului englez nu a putut să rămână fără reacție la acest eveniment, argumentând că Leeds și-a îndemnat mai mult sau mai puțin fanii să o atace pe jurnalistă.

Chiar și Rio Ferdinand, legendarul fundaș al lui Manchester United, s-a alăturat criticilor. ”Să publici un așa mesaj pe un cont oficial al clubului e oricum discutabil. Să nu îl ștergi în timp ce ținta lui e abuzată mi se pare complet greșit”, au fost cuvintele jurnalistului francez Philippe Auclair. 

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Leeds United, scandal pe Twitter cu o jurnalistă britanică
  • Ce observație a făcut fosta fotbalistă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și