Închide meniul

Scandal la Arad. Primăria cere 400.000 de euro şi s-au încins spiritele. Motivul pentru care s-a ajuns aici!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 16:09

Scandal la Arad. Primăria cere 400.000 de euro şi s-au încins spiritele. Motivul pentru care s-a ajuns aici!

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Picture via Hepta

UTA Arad trebuie să găsească soluţii pentru a plăti chiria

Conform jurnaliştilor de la Arad Online, autorităţile locale se grăbesc să supună aprobării un proiect de hotărâre prin care echipa din Liga 1 va plăti chirie pe stadionul "Francisc Neuman". Suma totală, la finalul sezonului, se poate ridica la 400.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bugetul echipei UTA Arad, grav afectat după promovarea în Liga 1

În vederea stabilirii tarifelor de utilizare a Stadionului Municipal în conformitate cu prevederile legii, Primăria Arad, prin serviciul de specialitate, a ținut cont de cheltuielile estimative pe care le presupune întreținerea stadionului. Astfel, s-a ajuns la valoarea de 13.500 lei, tarif pentru închirierea bazei pentru o competiție sportivă, antrenament oficial și meci oficial și include posibilitatea folosirii suprafeței de joc, a două vestiare, a cabinetului medical și a celui antidopping. Rezultă astfel un tarif de 1.928,57 lei/oră pentru închirierea Arenei Francisc Neuman.

În țară, închirierea în condiții similare a Stadionului Ilie Oană din Ploiești ar însemna 17.500 lei, a Stadionului Municipal Târgu Jiu 35.000 lei, la care se adaugă 50 % din valoarea biletelor vândute. Tarife incomparabil mai mari găsim la Cluj Napoca unde Arena Cluj se închiriază pentru evenimente fotbalistice cu 9.000 euro, iar în Craiova Stadionul Ion Oblemenco pratică un tarif de 8.200 euro pentru găzduirea unui meci Liga 1” se anunţă într-un comunicat al Biroului de Presă al Primăriei Arad.

UTA Arad a revenit în Liga 1 după o aşteptare de 12 ani. În primele şase etape a suferit o singură înfrângere, 2-3 cu Poli Iaşi. "Bătrâna Doamnă" a înregistrat patru remize şi ocupă locul 12. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și