Închide meniul
Foto

Scandal la FCSB – Universitatea Craiova 0-2! Lucian Becali, nepotul patronului FCSB, implicat într-o bătaie pe Arena Naţională. Scene şocante în zona VIP. AS.ro îți prezintă primele imagini

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2022, 22:35 / Actualizat: 4 aprilie 2022, 2:21

Scandal la FCSB – Universitatea Craiova 0-2! Lucian Becali, nepotul patronului FCSB, implicat într-o bătaie pe Arena Naţională. Scene şocante în zona VIP. AS.ro îți prezintă primele imagini

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 | Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, implicat într-o bătaie la meciul de pe Arena Națională

Captură As.ro

Scene şocante pe Arena Naţională, la FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Un suporter a fost lovit cu bestialitate de mai mulţi fani, în zona VIP a stadionului. Nici intervenţia stewarzilor nu i-a calmat pe scandalagii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi bărbaţi au continuat să lovească un tânăr, deşi acesta era căzut pe scaune. Conform imaginilor obținute în exclusivitate de AS.ro, printre bărbaţii violenţi a fost și Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali.

Lucian Becali, scene şocante! A fost implicat într-o bătaie generală

Pe imagini se poate vedea cum Lucian Becali este unul dintre bărbaţii care îl lovesc pe suporterul căzut pe scaune, deşi acesta nu mai avea o atitudine agresivă şi, în acel moment, era într-o postură defensivă. În imagini apare nepotul lui Gigi Becali cum îl lovește cu pumnii pe suporter.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

De la ce ar fi pornit scandalul în care a fost implicat nepotul lui Gigi Becali

Conform celor de la orangesport.ro, scandalul ar fi pornit după ce grupul din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali ar fi aruncat cu sticle în prietena bărbatului agresat. Incidentul în care bărbatul a fost lovit s-a fi produs în finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Reclamă

FCSB a pierdut partida cu Universitatea Craiova

FCSB a pierdut partida cu Universitatea Craiova şi şi-a diminuat şansele la titlu. Astfel, „Roş-albaştrii” au ratat şansa să se apropie de liderul CFR Cluj, care în prezent are un avans de 5 puncte. Echipa lui Toni Petrea poate rămâne la 8 lungimi în spatele ardelenilor, care joacă luni, cu FC Argeş.

Andrei Ivan şi Ovidiu Bic au marcat golurile echipei lui Laurenţiu Reghecampf în victoria de pe Arena Naţională.

„Dezamăgit de rezultat. Consider că totuși i-am supus pe cei de la Craiova unei presiuni constante. Acum, privind ‘la cald’, nu știu dacă au avut vreo ocazie de poartă și totuși ne-au dat două goluri. Asta mă pune pe gânduri. Am presat, dar n-am avut inspirație la finalizare. Am primit două goluri din nimic. Mă așteptam la alt deznodământ. E o înfrângere nemeritată, din punctul meu de vedere.

Reclamă 4 / 0/3

Am discutat puțin câteva situații (n.r. – la finalul meciului), despre rezultat și despre faptul că suntem dezamăgiți, în ciuda jocului pe care l-am făcut. Când echipa nu câștigă, trebuie să mă gândesc ce n-a funcționat și să remediez.

Nu m-am uitat la reluări (n.r. – la golul anulat al lui Edjouma și la penalty-ul Craiovei). În febra meciului e normal să fii subiectiv. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am avut un gol anulat, la ei a fost penalty. Dar nu vreau să comentez.

Cineva poate s-o încurce pe CFR, dar ce facem noi? Trebuie să ne preocupe în primul rând jocul și rezultatele noastre. Îmi doresc să câștigăm începând cu meciul următor. Mai sunt 7 etape, 21 de puncte în joc. Eu cred că lupta la titlu încă nu e încheiată, dar e din ce în ce mai greu.”, a spus Toni Petrea, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Lucian Becali, bătaie în tribună cu un alt suporter
  • Nepotul lui Gigi Becali, scene şocante

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și