Închide meniul

Scandal la primul meci cu spectatori din România după 14 luni! Gol decisiv marcat de puştiul care a plâns în tribune la FCSB – Ajax

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 17:49

Scandal la primul meci cu spectatori din România după 14 luni! Gol decisiv marcat de puştiul care a plâns în tribune la FCSB – Ajax

captură Telekom Sport

Scandal la primul meci cu spectatori din România după 14 luni

Scandal la primul meci cu spectatori din România după 14 luni! Un fan a fost prea bucuros de revenirea în tribune. Jandarmii l-au evacuat la partida dintre Unirea Slobozia – Comuna Recea, scrie telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Scandal la primul meci cu spectatori din România după 14 luni
captură telekomsport.ro

Scandal la primul meci cu spectatori din România după 14 luni

Meciul s-a terminat cu victoria cu 3-0 a gazdelor, care şi-au asigurat menţinerea în eşalonul secund. În meciul tur, Comuna Recea câştigase doar cu 2-0.

Golul decisiv pentru echipa antrenetă de Adrian Mihalcea a fost marcat de Marius Ciobanu. Fotbalistul în vârstă de 18 a devenit celebru în 2013.

El a fost filmat în timp ce se ruga pentru victoria lui FCSB în returul 16-imilor Europa League, contra lui Ajax. Puştiul a fost şi junior la FCSB.

Marius Ciobanu
captură Digi Sport

Au ieşit şi scântei pe teren. S-au acordat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii în minutele de prelungire.

Reclamă

Doar 400 de spectatori au venit la meci

La meciul de la Slobozia au avut dreptul să asiste peste 1.300 de fani, având în vedere că arena are o capacitate de 5.300 de locuri.

Doar aproximativ 400 de suporteri au decis să asiste însă la duelul cu Comuna Recea. Fanii au trebuit să prezinte dovada ambelor doze de vaccin, cu rapelul administrat nu mai devreme de 10 zile, a unui un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore, sau unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandal la Unirea Slobozia – Comuna Recea
  • Un fost junior al lui FCSB, gol decisiv

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și