Închide meniul

Scandal monstru între Dan Petrescu şi Marius Şumudică! Criză de nervi a fostului antrenor de la CFR Cluj: „Să vină şi să vedem ce trebuie să repare, dacă are sânge în instalaţie! Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 0:43 / Actualizat: 17 septembrie 2021, 1:55

Scandal monstru între Dan Petrescu şi Marius Şumudică! Criză de nervi a fostului antrenor de la CFR Cluj: „Să vină şi să vedem ce trebuie să repare, dacă are sânge în instalaţie! Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule!

Marius Şumudică, răspuns dur pentru Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Marius Şumudică i-a răspuns dur lui Dan Petrescu, după ce actualul antrenor al campioanei a dat vina pe fostul tehnician pentru pregătirea făcută la începutul sezonului. Petrescu a mai reproșat, fără să dea nume, că lotul nu s-a făcut într-un mod echilibrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a reacționat imediat și a lansat atacuri în valuri la adresa lui Petrescu.

Înainte de jocul cu FCSB, Ilie Dumitrescu a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu că a pregătit el meciul. Vreți să spuneți că Ilie Dumitrescu e mai prieten cu Petrescu decât cu Șumudică?!

El spune că echipa e nepregătită. A avut 2 săptămâni la dispoziție. Pe această echipă cum a putut să-i calce în picioare pe FCSB? Șumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB, după care apare un antrenor de trei săptămâni, schimbă vreo 7-8 jucători. Păi eu sunt vinovat că sunt jucătorii nepregătiți?

De ce jucătorii nu mai spun nimic acum? La un antrenor e urât când vorbește de jucători și la altul nu este? Preşedintele a luat campionatele. Marian Copilu a luat campionatele, vă spun eu. Nu Petrescu. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, inclusiv meciul cu FCSB, a făcut 8 victorii la rând. Să ne invitați pe amândoi, și pe mine și pe Petrescu, dacă are sânge în instalație, să vedem ce s-a făcut greșit înainte și ce trebuie să repare. Nu sunt vinovat că Petrila nu la fel acum ca atunci cu mine, și Omrani la fel. Eu sunt un tip loial și îi respect. Nu veni acum să spui că toți sunt proști. Ce s-a făcut greșit domnul Petrescu?”, a atacat Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică: „Vezi-ţi, mă, de treaba ta, Petrescule!”

Marius Șumudică spune că lotul pe care l-a format împreună cu fostul președinte al clubului, Marian Copilu, a fost unul competitiv.

Eu n-am venit să spun că X mi-a mâncat meciul. Asta nu face parte din fișa postului unui antrenor. Nu pot să vorbesc mai mult. Rămâneți muți dacă vă spun eu ce s-a întâmplat la CFR. Să nu uite că Marian Copilu și cu Marius Șumudică au clădit un lot care era pe primul loc, clubul a încasat 4 milioane de euro din Conference League. Noi am pierdut cu Steaua Roșie Belgrad și Young Boys. Cine sunt Jablonec?„, a mai spus Şumudică.

Marius Şumudică nu s-a calmat şi a continuat cu atacurile dure.

Reclamă 4 / 0/3

Rondon joacă ca la box, îmi plânge mie de Rondon. Plânge după Vinicius? Eu aveam tăria de caracter să nu spun că nu mi-a adus nu știu cine nu știu ce. Ce jucător de națională are Jablonec? Petrila mai e jucătorul de înainte? Eu jucam deschis chiar și la un gol diferență. Aveam ocazii de gol. Hagi nici nu a ajuns la poartă la noi la CFR Cluj. Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule„, a mai spus Şumudică.

Dan Petrescu, atac la Marius Şumudică: „N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile! Eu trebuie să repar”

La finalul partidei cu Jablonec, Dan Petrescu a transmis mai multe săgeţi la adresa lui Marius Şumudică, cel care s-a aflat la începutul sezonului pe banca celor de la CFR Cluj. „Eu când fac un lot, aleg jucători cu forță. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. Dar repriza a doua ne dă speranțe! Nivelul lor este mai mare. Ei au 3 echipe în grupe, noi avem doar o echipă în Conference. N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid. Edi Iordănescu la FCSB a pierdut cu 1-4, abia al 3-lea joc l-a câștigat. Nu poți avea un impact imediat. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte”,a spus Dan Petrescu la Pro X, după Jablonec – CFR Cluj 1-0.

Recomandări
  • Scandal între Dan Petrescu şi Marius Şumudică
  • Replici tăioase între cei doi antrenori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și