Închide meniul
Foto

Scandal pe Camp Nou, în plin șantier! 20 de muncitori români şi albanezi s-au luat la bătaie pe arena catalană

Alexandra Costea Publicat: 11 octombrie 2024, 23:03

Reclamă
Scandal pe Camp Nou, în plin șantier! 20 de muncitori români şi albanezi s-au luat la bătaie pe arena catalană

Scandal pe Camp Nou, în plin șantier!

Oficialii catalani au publicat primele imagini din şantierul de pe Camp Nou - Facebook

Scandal pe Camp Nou, în plin șantier! Jurnaliștii catalani relatează că 20 de muncitori, români şi albanezi, s-au luat la bătaie pe șantierul arenei Spotify Camp Nou. Se pare că șase dintre ei au suferit răni ușoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camp Nou a intrat în renovare totală în iunie 2023, iar abia acum stadionul începe să prindă contur.

Scandal pe Camp Nou, în plin șantier! 20 de muncitori români şi albanezi s-au luat la bătaie pe arena catalană

La nici 24 de ore după ce oficialii catalani au prezentat primele imagini de pe șantierul din Barcelona, arena a fost luată cu asalt de scandal. Și nu e vorba de suporteri, ci de muncitorii responsabili de lucrări.

Vineri, în jurul orei locale 14:30, jurnalista Anna Punsi a relatat că aproximativ 20 de muncitori români și albanezi s-au încăierat pe șantier. Motivele sunt încă necunoscute.

Conform unor martori de la fața locului, citați de El Periodico, se pare că întregul episod a început cu un conflict între doi muncitori. În momentul în care unul l-ar fi scuipat pe celălalt, „între 20 și 30 de persoane, înarmate cu bâte de lemn și pietre, s-au bătut între ele până la sosirea poliției”. MARCA a menționat șeful de șantier a acționat prompt, concediindu-i pe cei 20 de muncitori care au participat la bătaie. Momentan, aceștia nu au fost identificați de oamenii legii.

Reclamă
Reclamă

Potrivit Forbes, 5.700 de contracte de muncă au fost semnate pentru reconsolidarea stadionului Camp Nou. 1.750 de muncitori se ocupă de lucrările de pe șantier.

Când se întorc catalanii pe Camp Nou

FC Barcelona ar putea relua meciurile pe noul Spotify Camp Nou în luna decembrie a acestui an, asta dacă planul președintelui Joan Laporta va fi aprobat. Potrivit presei spaniole, se pare că Adunarea Generală nu susține planul lui Laporta pentru o revenire rapidă. Oficialii nu-şi doresc ca Barcelona să joace pe două arene în perioada următoare.

Principală fază din Liga Campionilor se termină pe 29 ianuarie, iar catalanii nu au voie să schimbe stadionul unde evoluează ca gazdă până atunci. Joan Laporta şi-a exprimat dorinţa ca formația sa să evolueze în campionat pe noua arenă și în Liga Campionilor pe Stadionul Olimpic.

Reclamă

Care vor fi prețurile abonamentelor pe noul stadion al FC Barcelona

Oficialii catalani au confirmat luni, 7 octombrie, că au stabilit preţurile pentru abonamentele de jumătate de sezon. Potrivit purtătorului de cuvânt Elena Fort, prețurile variază de la 260 de euro pentru cel mai ieftin abonament, până la 755 de euro pentru cel mai scump.

Inițial, Camp Nou avea o capacitate de 62.000 de locuri. După extindere, în iunie 2026, urmează să poată găzdui 105.000 de suporteri.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Bosnia – Germania 1-2 și Ungaria – Olanda 1-1! Batavii, salvați de „Dumfries”! Rezultatele serii din Nations League

23:28

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

23:15

EXCLUSIV„Pentru o fază nu scot un jucător din lot” Mircea Lucescu, mesaj ferm despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea!

23:02

Mihai Stoica l-a încurajat pe Ștefan Târnovanu, înainte de „dubla” României cu Cipru și Lituania: „Are viața înainte”

22:22

Jucătorul care îşi schimbă cetăţenia pentru a fi convocat de Mircea Lucescu la naţionala României: „Confirmă, e foarte bun”

22:02

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și