Închide meniul

Barcelona a scos la vânzare scaunele de pe vechiul Camp Nou! Catalanii pot obţine o sumă uriaşă

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2023, 20:08

Reclamă
Barcelona a scos la vânzare scaunele de pe vechiul Camp Nou! Catalanii pot obţine o sumă uriaşă

Barcelona a scos la vânzare scaunele de pe vechiul Camp Nou

Stadionul Camp Nou, înaintea începerii lucrărilor de modernizare / Profimedia

Barcelona a scos la vânzare scaunele de pe vechiul Camp Nou! Stadionul catalanilor a intrat în această vară într-un amplu proces de reconstrucţie. Lucrările de modernizare ale arenei se vor încheia peste patru ani, dar echipa lui Xavi poate reveni acasă în sezonul 2024/25, la capacitate redusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, conducerea Barcelonei le oferă fanilor şansa de a rămâne cu o amintire legată de vechea arenă. Clubul, care trece în continuare printr-o perioadă complicată din punct de vedere financiar, are şansa de a încasa o sumă importantă de bani.

Barcelona a scos la vânzare scaunele de pe vechiul Camp Nou!

Barcelona s-a mutat la începutul acestui sezon pe stadionul olimpic, după ce au început lucrările de reconstrucţie pe Camp Nou. Până când vor reveni pe arena lor, fanii catalani s-au gândit să le ofere fanilor o amintire.

Astfel, Barcelona va pune la vânzare scaunele de pe vechea arenă Camp Nou. Cei de la goal.com anunţă că fanii catalani care vor un astfel de suvenir trebuie să scoată din portofel suma de 300 de euro. În cazul în care catalanii vor vinde toate cele 95.000 de scaune, atâtea câte au fost pe vechea arenă, atunci ar încasa 28,5 milioane de euro.

Reclamă

Lucrările sunt în desfăşurare pe Camp Nou, acolo unde faţa stadionului se va schimba semnificativ. Noua arenă va avea acoperiş, iar capacitatea va ajunge la 105.000 de locuri.

Xavi, cu gândul la El Clasico după Barcelona – Şahtior 2-1

Xavi a analizat victoria echipei sale cu Şahtior, şi a declarat că jucătorii săi trebuie să lase deoparte acest meci, şi să se concentreze pe derby-ul cu Real Madrid. Acesta a mai declarat că va fi important pentru grup dacă un jucător se va recupera după accidentare, din lista celor indisponibili, însă nu va forţa pe nimeni să joace în El Clasico.

Xavi i-a liniştit pe fanii catalani în privinţa lui Joao Felix. Portughezul a ieşit accidentat din duelul cu Şahtior, însă managerul catalanilor a dezvăluit că totul e sub control iar jucătorul va putea evolua în El Clasico.

Reclamă 4 / 0/3

„Vom fi 100% pentru El Clasico. Trebuie să ne odihnim şi să ne bucurăm de această victorie, după să o punem deoparte şi să ne focusăm pe derby. Sunt jucători cu multe minute în lot.

Va fi important pentru grup, atât mental, cât şi fizic, dacă vreun jucător se va recupera. Dar vom vedea. Nu vom forţa pe nimeni. Trebuie să fim 100%. Toţi vor să joace, sunt pozitivi, este un El Clasico. Va depinde de cum se vor simţi. Vor face totul pentru a juca sâmbătă.

Vom urmări să dominăm, şi cred că sâmbătă va fi esenţial să stăm bine şi în apărare. Acolo, Madrid te poate distruge. Trebuie să ne pregătim bine.

(N.r. despre Joao Felix) Nu este nicio accidentare. Este doar o umflătură la şold. Nu vor exista probleme ca el să nu joace sămbătă”, a declarat Xavi, conform marca.com.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și