Închide meniul

Dinamo riscă să se desfiinţeze în cazul unei retrogradări. Anunţul membrilor DDB: "Echipa se va desfiinţa şi îi va reveni lui Nicolae Badea!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2021, 6:34 / Actualizat: 28 iunie 2022, 12:09

Dinamo riscă să se desfiinţeze în cazul unei retrogradări. Anunţul membrilor DDB: "Echipa se va desfiinţa şi îi va reveni lui Nicolae Badea!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo, sub ameninţarea desfiinţării

Jucătorii lui Dusan Uhrin speră să rămână şi în afara locurilor de baraj. Unul dintre membrii DDB este convins că, în cazul unei retrogradări în Liga 2, echipa se va desfiinţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo riscă să se desfiinţeze în cazul unei retrogradări

Dacă Dinamo va retrograda, atunci va fi o problemă. Clubul se va desființa pentru că noi nu avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă.

Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în liga a doua, atunci clubul va trebui să își schimbe denumirea„, a declarat Alexandru Conovaru la Realitatea Sportivă.

Dusan Uhrin: „Sunt fericit pentru jucători. Au muncit foarte mult”

Mă simt bine pentru că am scăpat de retrogradarea directă, a fost făcut primul pas. Al doilea e să scăpăm de baraj, va fi dificil, dar o să încercăm să dăm totul. Dar acum sunt fericit pentru jucători. Au muncit foarte mult. Avem antrenemente în fiecare zi, e dificil şi pentru ei.

Nu schimbăm jucători pentru că acest prim ’11’ a jucat bine în ultimele 3 meciuri şi nu am alte idei să schimb ceva. Dar acum jucăm în Cupă şi trebuie să schimb câţiva jucători pentru că încep să se simtă obosiţi.

Reclamă

Cred că am format un nucleu de jucători în primul ’11’, plus-minus unul, doi jucători. Asta a fost cheia noastră. Cheia a fost să stabilizăm primul ’11’ şi sistemul„, a spus Dusan Uhrin după Dinamo – Hermannstadt 2-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și