Închide meniul

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2024, 13:01

Reclamă
Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

Ianis Hagi, cu plasă pe cap - Profimedia Images

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024, acolo unde tricolorii au ajuns până în optimile competiţiei, fiind eliminaţi de Olanda, după un sever 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate, totul culminând cu penalty-ul scos în meciul cu Slovacia, care ne-a adus egalul de calificare în optimi. Scoţienii susţin totuşi că Rangers nu e tentată să-l păstreze pe Ianis pe Ibrox.

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

Jurnalistul Sky Sports, Dan Bardell, susţine că Rangers poate câştiga o sumă importantă de pe urma lui Ianis, datorită celebrului nume pe care îl poartă jucătorul de 25 de ani cotat la două milioane de euro.

„Poate ar fi mai bine să fie vândut când încă lumea se gândeşte la el, după Euro. Întotdeauna va exista interes pentru el, datorită numelui faimos pe care îl poartă.

Dacă Rangers nu crede că va da lovitura cu el sezonul viitor, ar fi bine să îl vândă acum. Ar fi interesant să vedem ce se întâmplă după câteva meciuri bune făcute pentru România, la EURO 2024″, susţine Dan Bardell, jurnalistul Sky Sports.

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României

A apărut reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României. Fundaşul dreapta al naţionalei Olandei a făcut ravagii în prima repriză a meciului din optimile de finală de la EURO 2024.

Fundaşul lui Inter l-a umplut de sânge pe Ianis Hagi, încă din primele minute ale confruntării de pe Allianz Arena. După a avut o intervenţie brutală la Vasile Mogoş, cel care a avut nevoie de intervenţia medicilor. Edi Iordănescu l-a şi schimbat cu Bogdan Racoviţan.

„Schouten a fost bun, Reijnders a fost bun și consider că Bergwijn a fost foarte bun pe partea dreaptă, alături de Dumfries.

Reclamă

Puterea lui Dumfries… asta a fost minunat de văzut. Pur și simplu a continuat. Incursiunile lui puteau fi mai bune din când în când. Dumfries face adesea lucrurile corect„, a spus Van der Vaart pentru vi.nl.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și