Închide meniul

”Scrie FALIMENT pe noi!” Un fost campion cu Dinamo, reacție vehementă la adresa spaniolilor. Critici dure aduse noilor jucători

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 septembrie 2020, 20:13

”Scrie FALIMENT pe noi!” Un fost campion cu Dinamo, reacție vehementă la adresa spaniolilor. Critici dure aduse noilor jucători

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cosmin Contra

El nu crede că întregul proces de reconstrucție din ”Ștefan cel Mare” este oficial, este deranjat de calitatea jucătorilor și vede o altă persoană care ar fi în spatele întregii afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu, deranjat de lipsa informațiilor

”Cu durere în suflet vă spun, dar cred că scrie ”faliment” pe noi! Cine a semnat contractele cu acești jucători noi? Patronul n-are niciun drept de semnătură.

Dumneavoastră ați văzut vreun act între spanioli și Negoiță? Cineva din România a văzut un contract?

Hai să vă spun ceva. De ce pentru prima etapă, când nu se știa dacă vine Contra, spaniolii nu au adus acești jucători?

Domnul Negoiță nu mai are niciun drept. El nu pierde nimic în toată afacerea asta. S-a spălat pe mâini. Clubul e al nimănui în momentul de față! O să vedeți la vremea potrivită cine e de fapt în spatele acestui joc”, a declarat fostul mijlocaș pentru Digisport.

Reclamă

Cel care a luat eventul cu Dinamo, în 1990, crede că nu e nicio diferenţă dacă alb-roşiii joacă pe Arena Naţională sau în Ştefan cel Mare.

”Nu cred că are importanţă. La ce jucători aduc ei pot să joace şi pe stradă!”, a tunat Lupu.

Dinamo, proiect de succes sau un viitor eșec?

Lipsa de deschidere a noilor investitori de la Dinamo și sumele mari de bani investite brusc reprezintă una dintre grijile oamenilor de fotbal din România.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecționer Victor Pițurcă a mărturisit că are anumite îndoieli despre abordarea folosită de spanioli în ”Ștefan cel Mare”:

”Dinamo e un club mare, iar ce se întâmplă acum e total neprofesionist. Mai mult de șase luni sau un an nu va dura. Se va încheia totul. La Dinamo trebuie un proiect! Dar la cum au plecat… Aduc jucători spanioli, pe nu știu cine… Nu știu dacă poți să creezi o echipă rapid.

Părerea mea e că trebuie studiați o lună, două sau trei jucătorii aduși la Dinamo. Nu să se grăbească. Contracte de 20.000 de euro pe lună?

Fără să-i cunosc pe jucătorii care au venit, zic că nu știu cât sunt de buni. A doua ligă din Spania, Polonia… Când am mers la Craiova, am stat zi și noapte, timp de trei luni, să caut jucători. 

E foarte greu să găsești fotbaliști ca să iei campionatul”, a declarat Victor Pițurcă

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și