Închide meniul

Se joacă de-a procesul! Adi Popa: ”E a 12-a oară!” Când se judecă FCSB cu cei trei jucători

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 octombrie 2020, 9:06

Se joacă de-a procesul! Adi Popa: ”E a 12-a oară!” Când se judecă FCSB cu cei trei jucători

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Adi Popa în timp ce evolua pentru FCSB

În momentul instaurării stării de urgență la nivel național, Gigi Becali a decis să-i bage în șomaj tehnic pe cei trei jucători, nu să le înjumătățească salariile, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea fotbaliștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procesele intentate de Adi Popa, Cristi Bălgrădean și Alexandru Stan au fost pe ordinea de zi a Comisiei de Recurs a FRF la ședința de pe 15 octombrie.

Procesele celor trei cu FCSB, amânate din nou

Totuși, nu a putut fi luată o hotărâre finală și s-a decis amânarea cazului pentru data de 22 octombrie.

Adi Popa mărturisea că să așteaptă la o asemenea decizie: ”Au amânat încă o dată, cred că e a zecea sau a douăsprezecea oară. Nu înțeleg de ce, nu știu legislația. Dacă legislația permite, probabil se va amâna cât se va putea. Nu știu, am avocați.

Se amână pronunțarea până joia viitoare. Sper că se va da. Inițial, tot depuneau acte cât mai multe și Comisia avea nevoie de timp să delibereze, să studieze actele”, declara jucătorul la începutul lunii octombrie, într-o intervenție pentru Digisport.

Reclamă

Doi dintre fotbaliști au plecat de la FCSB

De la începerea proceselor, Bălgrădean și Adi Popa și-au încheiat conturile cu formația bucureșteană. Goalkeeper-ul a ajuns la CFR Cluj, în timp ce fotbalistul poreclit ”Motoreta” a rămas liber de contract, dar se antrenează cu FC Voluntari.

Alexandru Stan, al treilea jucător implicat, continuă să fie legitimat la FCSB, dar nu pare să facă parte din planurile staff-ului tehnic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și