Închide meniul

Liga Campionilor | Nebunie totală! Ronaldo, învins în Young Boys – United 2-1. O nouă umilinţă pentru catalani în Barcelona – Bayern 0-3. Victorii pentru Chelsea şi Juventus. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2021, 23:40

Liga Campionilor | Nebunie totală! Ronaldo, învins în Young Boys – United 2-1. O nouă umilinţă pentru catalani în Barcelona – Bayern 0-3. Victorii pentru Chelsea şi Juventus. Toate rezultatele sunt AICI

Cristiano Ronaldo a marcat un gol în Young Boys - United 2-1

Profimedia

Update. Fluier în final pe toate stadioanele în UEFA Champions League. Rezultatele serii:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
    • Sevilla – Salzburg 1-1
    • Young Boys – Manchester United 2-1
    • Barcelona – Bayern 0-3
    • Chelsea – Zenit 1-0
    • Dinamo Kiev – Benfica 0-0
    • Lille – Wolfsburg 0-0
    • Malmo – Juventus 0-3
    • Villarreal – Atalanta 2-2

Update: Dinamo Kiev – Benfica 0-0! Final dramatic în meciuk echipei lui Mircea Lucescu. Ucrainenii au marcat un gol în prelungiri, dar arbitrul a anulat reușita pe motiv pe ofsaid după consultarea VAR.

Update: Villarreal – Atalanta 2-2! Robin Gosens a egalat pentru italieni

Update: Barcelona – Bayern 0-3! GOOL Robert Lewandowski! Polonezul a făcut „dubla” pe Camp Nou.

Reclamă

Update: Villarreal – Atalanta 2-1! GOOL Danjuma! Echipa lui Unai Emery a răsturnat rezultatul.

Update: Fază controversată în Lille – Wolfsburg. VAR-ul a anulat golul canadianului Jonathan David.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Chelsea – Zenit 1-0! GOOL Romelu Lukaku! Belgianul a înscris al patrulea gol de la revenirea pe Stamford Bridge

Update: Barcelona – Bayern 0-2! GOOOL Robert Lewandowski! Polonezul a înscris după ce Jamal Musiala a șutat în bară.

Update: Malmo – Juventus 0-3! GOOOL Alvaro Morata! Spaniolul a înscris și el pentru fosta campioană a Italiei

Update: Malmo – Juventus 0-2! GOOL Paulo Dybala! Argentinianul a marcat din penalty.

Reclamă

Update: Villarreal – Atalanta 1-1! GOOL Manu Trigueros! Deținătoarea Europa League revine în joc

Update: Barcelona – Bayern 0-1! GOOOL Thomas Muller! Germanul a înscris cu un șut de la distanță deviat de Eric Garcia

Update: Villarreal – Atalanta 0-1! GOOOL Freuler! Italienii au înscris împotriva echipei lui Unai Emery

Update: Malmo – Juventus 0-1! GOOL Alex Sandro! Fundașul brazilian a deschis scorul pentru bianconeri în Suedia

Update: Se știu echipele de start la cele mai tari meciuri ale serii. Luuk de Jong debutează la Barcelona în șocul cu Bayern Muchen, în timp ce Lukaku este titular la Chelsea împotriva lui Zenit.

Update: Fluier final în primele meciuri ale serii în UEFA Champions League! Young Boys – Manchester United 2-1 și Sevilla – Salzburg 1-1.

Update: Young Boys – Manchester United 2-1! GOOOL Siebatcheu! Atacantul a înscris după o pasă greșită a lui Jesse Lingard. Elvețienii au dat lovitura decisivă în minutul 90+5!

Update: Young Boys – Manchester United 1-1! GOOOL Ngamaleu! Elvețienii egalează împotriva echipei lui Cristiano Ronaldo

Update: Cristiano Ronaldo a cerut penalty după o cădere în careul lui Young Boys, dar arbitrul a lăsat jocul să continue

Update: Scene nebune în Andaluzia! Salzburg a primit al treilea penalty din prima repriză a meciului cu Sevilla, dar austriecii au ratat. Este primul meci din istoria Champions League în care sunt acordate patru penalty-uri.

Update: Sevilla – Salzburg 1-1! GOOOL Ivan Rakitic! Croatul a înscris de la punctul cu var.

Update: Aaron Wan-Bissaka a văzut direct cartonașul roșu în Young Boys – Manchester United, după o intrare criminală asupra lui Pereira, direct pe glezna adversarului.

Update: Sucic a ratat al treilea penalty al celor de la Salzburg în meciul cu Sevilla.

Update: Sevilla – Salzburg 0-1! GOOOL Luka Sucic! Jucătorul croat a marcat de la 11 metri. Cu câteva minute în urmă, Adeyemi, jucătorul cu origini românești ratase un alt penalty de care au beneficiat austriecii.

Update: Young Boys – Manchester United 0-1! GOOOL Cristiano Ronaldo! Portughezul a marcat dintr-o pasă magistrală a conaționalului Bruno Fernandes. VIDEO AICI CU GOLUL LUI MANCHESTER UNITED

Update: Au început primele meciuri ale serii în UEFA Champions League, Young Boys – Manchester United și Sevilla – RedBull Salzburg. Cristiano Ronaldo este titular la englezii.

Știrea inițială

Campioana en-titre, Chelsea, este mare favorită. Primeşte vizita lui Zenit în prima dispută din grupa H, din care mai fac parte Juventus şi Malmo. Cel mai tare meci este însă programat pe Camp Nou. Barcelona – Bayern este şocul din Liga Campionilor!

UEFA Champions League | Barcelona – Bayern, cel mai aşteptat meci

Bayern a învins-o pe Barcelona în ultimele două meciuri. În 2015 s-a impus cu 3-2, iar anul trecut a „distrus-o” pe gruparea blaugrana. A câştigat cu 8-2, meci intrat în istoria competiţiei stelelor.

Sunt mulţi jucători care au suferit mult în acea seară. Este o şansă să ne luăm revanşa. Pentru ceilalţi, este o şansă să o facem pe Bayern să sufere. Putem face asta, este vorba doar despre a găsi formula câştigătoare„, a spus Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Vreau să am succes, să câştig trofee aici! Îmi doresc ca fanii să fie entuziasmaţi în privinţa noastră. A trecut puţin mai mult de un an de când Bayern a câştigat trofeul. Jucătorii au simţit gustul succesului şi vor să repete performanţa. Vrem să supravieţuim acestei faze a grupelor. Dinamo Kiev, Barcelona şi Benfica sunt adversari foarte interesanţi„, a declarat Julian Nagelsmann pentru uefa.com.

În aceeaşi grupă, Dinamo Kiev are o misiune dificilă acasă, cu Benfica. Mircea Lucescu revine în UEFA Champions League.

Dacă privim Dinamo drept cea mai slabă echipă din grupă, facem o mare greșeală. Au cel mai titrat antrenor din lume în activitate. Este un antrenor pe care îl respect foarte mult. Au avut cinci jucători titulari la EURO 2020. Sunt semne clare că vom întâlni o mare echipă. Pentru mine, Dinamo Kiev este la fel de puternică precum Barcelona sau Bayern Munchen”, a declarat Jorge Jesus despre Mircea Lucescu.

Benfica trece printr-o perioadă foarte bună. Sunt lideri în Portugalia şi au un antrenor foarte bun, care a fost la un nivel înalt în ultimii 20 de ani. Nu am jucat împotriva lui, dar îl cunosc. Este un meci dificil împotriva unui oponent dificil„, a reacţionat şi antrenorul român.

Interes uriaş este şi pentru meciul Young Boys – Manchester United. Cristiano Ronaldo a debutat cu o dublă spectaculoasă în tricoul „diavolilor” şi este anunţat titular şi în Ligă. Starul portughez este, de altfel, cel mai bun marcator al competiţiei!

 

Meciurile de miercuri, din UEFA Champions League

Beşiktaş – Borussia Dortmund
Sheriff Tiraspol – Şahtior Doneţk
Atletico Madrid – FC Porto
Club Brugge – PSG
Inter – Real Madrid
Liverpool – AC Milan
Manchester City – RB Leipzig
Sporting Lisabona – Ajax

Recomandări
  • Barcelona – Bayern 0-3, cel mai aşteptat meci din Champions League
  • Toate rezultatele înregistrate în Liga Campionilor sunt pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și