Închide meniul

Se schimbă o regulă importantă în fotbal. Măsura anunțată de IFAB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 5:55

Se schimbă o regulă importantă în fotbal. Măsura anunțată de IFAB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Se schimbă o regulă importantă în fotbal. Măsura anunțată de IFAB

Astfel, în momentul în care partidele vor reveni după pandemia de coronavirus, hențul se va acorda doar în momentul în care mingea va atinge mâna de la mânecă în jos, anunță InsideWorldFootball.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

IFAB schimbă regula hențului în fotbal

IFAB a dorit schimbarea regulii hențului în fotbal ca să nu mai existe controverse în meciurile importante din campionat.

De asemenea, IFAB a anunțat asociațiile naționale de această modificare și vor să o implementeze de când revin meciurile după pandemie. Dacă nu vor fi de acord, atunci se poate aplica din sezonul 2020/2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și