Închide meniul

Semnal de alarmă pentru starea lui Diego Maradona: ”E de necontrolat!” Ce spune fostul medic al lui ”El Pibe d’Oro

Gal Dorin Publicat: 8 noiembrie 2020, 15:19

Semnal de alarmă pentru starea lui Diego Maradona: ”E de necontrolat!” Ce spune fostul medic al lui ”El Pibe dOro

profimediaimages

Diego Maradona se află în spital după operația pe creier

  • Diego Maradona, în spital după o operație pe creier
  • Fostul mare fotbalist este dependent de alcool

”El Pibe d'Oro” susține că se simte bine și vrea să fie externat, însă medicii nu îi permit deocamdată acest lucru. Alfredo Cahe, cel care i-a fost alături timp de 30 de ani lui Maradona ca doctor al său, a făcut o declarație dureros de sinceră despre starea sa:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Diego e de necontrolat, e ca atunci, la dezintoxicare”

”Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool.

E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne și să fim fermi. Diego are nevoie de asistență permanentă, să-l convingem să continue tratamentul!”, a punctat medicul sud-american.

Reclamă

Cahe a precizat că, în opinia sa, Maradona nu este conștient de pericolele la care se expune cu acest mod de viață.

”El nu este conștient ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curățat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunțat la droguri de mulți ani, dar acum e dependent de alcool și anxiolitice”, a declarat Alfredo Cahe, conform celor de la gsp.

Reclamă

Diego Maradona, operație cu succes

Diego Maradona a ajuns miercuri noapte la o clinică din La Plata. Intervenția chirurgicală a durat o oră și 20 de minute, iar medici au reușit să-i scoată cheagul de sânge.

”El Pibe D'oro” a rămas în spital unde a început recuperarea la Clinica Olivos. Zeci de fani s-au strâns la spital pentru a fi alături de idolul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani