Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | Edi Iordănescu, mândru de jucătorii săi: "Am ştiut să suferim". De ce nu s-a uitat la FCSB şi ce a spus despre derby-ul contra Craiovei: "Va fi care pe care"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 21:14

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | Edi Iordănescu, mândru de jucătorii săi: "Am ştiut să suferim". De ce nu s-a uitat la FCSB şi ce a spus despre derby-ul contra Craiovei: "Va fi care pe care"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu şi-a felicitat jucătorii după Sepsi-CFR Cluj 0-1

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Sepsi. Edi Iordănescu şi-a lăudat jucătorii, dar a criticat programul infernal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | Edi Iordănescu: "Îmi felicit băieţii"

"Joc de luptă, ne aşteptam. Echipa a răspuns bine, am ştiut să suferim. Trei puncte extrem de importante. E foarte greu să câştigi la Sfântu Ghroghe, asta e realitatea. Îmi felicit băieţii.

Partea proastă, azi suntem pe drum, iar mâine ne pregătim pentru Craiova. Arlauskis trebuie să facă nişte investigaţii, încă nu e clar (n.r. a fost schimbat la pauză). E normal, e uzură. Se joacă din 3 în 3 zile", a spus Iordănescu, la Digi Sport.

Antrenorul campioanei a subliniat organizarea excelentă a echipei sale în faza defensivă şi a pus jocul urât din atac pe seama oboselii.

"Sunt 11 meciuri în care doar într-unul am primit gol (n.r. 0-3 cu FCSB). Înseamnă lucruri bune, fundaţie! Este foarte greu să ai calitate de la un joc la altul, când nu ai timp să te recuperezi. De asta suferă unele jocuri în plan estetic. Aşteptaţi-vă, aşa vor fi multe de acum", a declarat Iordănescu.

Reclamă

Ce a spus Edi Iordănescu despre CFR Cluj – Universitatea Craiova

Meciul din runda viitoare, programat peste două zile pe propriul teren, cu Universitatea Craiova îl îngrijorează pe Iordănescu, deşi oltenii au remizat la Botoşani şi sunt la şapte puncte de CFR Cluj.

"Ar fi un discurs de amator (n.r. să spună a ieşit Craiova din lupta la titlu). Va fi care pe care. Ei vor fi foarte motivaţi. Dacă câştigăm, luăm clar o opţiune importantă, dar doar în relaţie cu Craiova", a precizat Iordănescu.

Antrenorul lui CFR a spus că nu a vrut să vadă meciul dintre FCSB şi Botoşani, din etapa trecută, pentru că a preferat să se uite la un alt joc. "Nu îmi face nimeni programul. Mă uit la ce îmi pofteşte sufletul", a mai afirmat Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și