Închide meniul

Sepsi – Clinceni 1-0. Covăsnenii au ajuns la al doilea succes consecutiv în play-off! Jucătorii lui Leo Grozavu, la 4 puncte în spatele Craiovei

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 13:20

Sepsi – Clinceni 1-0. Covăsnenii au ajuns la al doilea succes consecutiv în play-off! Jucătorii lui Leo Grozavu, la 4 puncte în spatele Craiovei

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Sepsi şi Clinceni se înfruntă în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1

  • Sepsi - Clinceni 1-0
  • A doua victorie consecutivă pentru covăsneni

Nouvier a marcat unicul gol al meciului, în minutul 36. Mijlocaşul a scăpat singur cu portarul după o pasă a lui Eder Gonzalez şi a marcat cu un şut de la 12 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Sepsi se află pe locul 4 în clasament, cu 30 de puncte, la 4 în spatele Universităţii Craiova. De partea cealaltă, Academica Clinceni rămâne fără victorie în play-off şi ocupă locul 6, cu 22 de puncte.

Sepsi – Clinceni 1-0

Min. 90: Fluier final! 

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Min. 42: Jucătorii lui Leo Grozavu au ocazii pe bandă rulantă! Covăsnenii şi-au creat 10 ocazii de gol, dintre care 5 au fost şuturi pe spaţiul porţii.

Min. 38: GOOOL Sepsi! Nouvier i-a adus pe covăsneni în avantaj. Este primul gol în acest sezon pentru mijlocaşul de 25 de ani.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3
  • Sepsi: Niczuly – Aganovic, Bouhenna, Mitrea, Ștefănescu – Achahbar, Gonzalez, Vașvari – Petrila, Dumiter, Nouvier
  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Patriche, Gardoș, Dobrescu – Cascini, Ventura – Achim, Rusescu, Cordea – Chunchucov

Înaintea partidei de astăzi, Sepsi ocupă locul 4, cu 27 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este ultima, cu 22 de puncte. Oaspeţii au pierdut toate meciurile jucate până acum în play-off şi au marcat un singur gol. 

Sepsi vine după trei meciuri de foc, împotriva echipelor care se luptă pentru titlu. A făcut egal cu Craiova, a fost învinsă de CFR Cluj şi a învins-o pe FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”