Închide meniul

Sepsi – UTA Arad 1-0. Covăsnenii s-au apropiat la un singur punct de playoff. Cosmin Matei, decisiv

Alexandra Costea Publicat: 19 octombrie 2024, 19:00 / Actualizat: 19 octombrie 2024, 20:32

Reclamă
Sepsi – UTA Arad 1-0. Covăsnenii s-au apropiat la un singur punct de playoff. Cosmin Matei, decisiv

Sepsi Sf. Gheorge - UTA Arad, 18:15, LIVE TEXT

Valentin Suciu şi Mircea Rednic - colaj AntenaSport, Profimedia

Sepsi – UTA Arad 1-0. Cosmin Matei a marcat singurul gol al partidei cu UTA. În urma acestei victorii, Sepsi a ajuns la 17 puncte în clasament şi este pe locul 7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul de la Sf. Gheorghe, gazdele au deschis scorul în minutul 44, când Cosmin Matei a şutat din unghi, de la marginea careului mic, şi l-a învins pe Robert Popa. Arădenii au încercat timid poarta lui Gyenge, Fabry şutând în minutul 51, însă elevii lui Mircea Rednic nu au putut înscrie şi covăsnenii au bifat a doua victorie consecutivă în Superligă. Pentru UTA este prima înfrângere după patru etape. În clasament Sepsi este pe 7, cu 17 puncte, iar UTA ocupă poziţia a 9-a, cu 15 puncte.

Sepsi – UTA Arad 1-0. Cosmin Matei a decis partida prin golul marcat în finalul priemei reprize

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Victorie la limită pentru Sepsi.

Min. 45: Sepsi – UTA 1-0! Cosmin Matei a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă
Reclamă

Sepsi: Gyenge – Ciobotariu, Ninaj, F. Ștefan – Haruț, Kallaku, Mino, A. Dumitrescu – C. Matei, M. Coman, El Sawy
Rezerve: Niczuly, Gedo, Popșa, Hajdin, Alimi, Siger, Neskovic, Breij, Oroian
Antrenor: Valentin Suciu

UTA: R. Popa – Râpă, Poulolo, Benga, Trif – Hrezdac – Cîmpanu, Joao Pedro, Can Durmen, Omondi – V. Costache
Rezerve: Mitrovic, Conte, C. Mihai, Mabea, Fabry, Dumiter, Ghezali, Zsori, Vuletich
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Sepsi Arena”, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 de locuri)
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca / Arbitru VAR: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / Arbitru AVAR: Claudiu Marcu (Constanța) / R1: George Rareș Vidican (Satu Mare) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Reclamă

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo!

Mircea Rednic s-a judecat cu Dinamo pentru suma de 32.000 de euro, care a reprezentat valoarea a 4 salarii din perioada în care era antrenorul echipei din Ștefan cel Mare.

Inițial, Mircea Rednic a pierdut acest proces, însă, după un apel, instanța i-a dat câștig de cauză. Decizia Curții de Apel din București a fost următoarea:

„Admite apelul. Schimbă în totalitate sentința apelată, în sensul că – Admite contestația. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanță curentă. Definitivă. Pronunțatăă prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, azi, 16.10.2024”.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOMax Verstappen a câştigat sprintul de la Austin! Calificările pentru marea cursă sunt la 00:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei 6 Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”
Citește și