Închide meniul

Serbia – Rusia 5-0. Luka Jovic i-a ajutat pe tricolori. Evoluţie fantastică a atacantului de la Real Madrid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2020, 20:40

Serbia – Rusia 5-0. Luka Jovic i-a ajutat pe tricolori. Evoluţie fantastică a atacantului de la Real Madrid

Profimediaimages

Luka Jovic a făcut show cu Rusia

Atacantul lui Real Madrid a avut o primă repriză de senzaţie şi s-a distrat cu fundaşii adverşi. Nu a avut milă nici de portarul Guilherme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României, ajutată de Luka Jovic

Jovic a deschis scorul în minutul 25, din assist-ul lui Mladenovic. Tânărul de 22 de ani a contribuit şi cu o pasă decisivă. Cireaşa de pe tort a pus-o în prelungirile primei reprize, când a reuşit "dubla".

Cifrele sale din cele 45 de minute sunt incredibile. A reuşit şi cinci driblinguri şi a câştigat opt dueluri aeriene.

Serbia s-a impus cu 5-0 şi i-a ajutat pe tricolorii lui Rădoi să îşi îndeplinească ultimul obiectiv rămas. 

Reclamă

Luka Jovic are probleme cu legea

Luka Jovic riscă 6 luni de închisoare în ţara natală. Atacantul de la Real Madrid a călătorit din Spania la Belgrad, asta chiar dacă trebuia să rămână în izolare.

Motivul pentru care a revenit în Serbia a fost data de naştere a iubitei lui, modelul Sofija Milojevic. Totul s-a întâmplat în timp ce echipa "galacticilor" intrase în izolare din cauza unui caz de coronavirus de la echipa de baschet a clubului.

Mai mult, la aterizarea în ţara natală, el era nevoit să intre în carantină. Nici vorbă de aşa ceva. Atacantul a fost surprins sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jovic a înscris o "dublă" şi a oferit o pasă decisivă
  • Cifre de senzaţie în primele 45 de minute

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și