Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos cere ca Lionel Messi să primească Balonul de Aur 2021. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! „Este unic și e un privilegiu să joc lângă el!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 noiembrie 2021, 1:30

Reclamă
Sergio Ramos cere ca Lionel Messi să primească Balonul de Aur 2021. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! „Este unic și e un privilegiu să joc lângă el!

Sergio Ramos cere ca Lionel Messi să câștige Balonul de Aur

Profimediaimages

Lionel Messi tocmai a făcut spectacol în St. Etienne – PSG 1-3. Atacantul sud-american a oferit toate cele trei pase de gol! A fost o performanță cu care a amintit de evoluțiile pe care le avea în Spania, acolo unde se duela cu Sergio Ramos în El Clasico!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos vrea ca Lionel Messi să câștige Balonul de Aur

Foștii căpitani de la Real Madrid și Barcelona au ajuns să fie coechipieri la PSG. Surpriza este cu atât mai mare cu cât Ramos pare a se înțelege excelent cu fostul său rival. Declarația oferită după ultimul meci din Ligue 1 a luat prin surprindere pe toată lumea!

Messi este într-o formă foarte bună și cred că este genul de jucător care chiar face diferența. Este un fotbalist unic și e un privilegiu să fiu în aceeași echipă cu el. Cred că fiecare dintre noi va reuși să își aducă aportul pentru ca PSG să devină mai mare și să câștige lucrurile pe care și le dorește.

(Reporter: Este Messi favorit la Balonul de Aur?) Da, bineînțeles că eu mereu îi voi apăra pe coechipierii mei. Îi urez tot binele din lume!„, a declarat Sergio Ramos după St. Etienne – PSG 1-3.

Reclamă

Lionel Messi este cotat cu prima șansă la câștigarea Balonului de Aur. A mai triumfat în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă. De această dată pare a avea, cu adevărat, un singur contracandidat. Este vorba de Robert Lewandowski.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și