Închide meniul

Sergio Ramos l-a vrut pe McGregor și l-a primit pe… Modric! ”Iar ești fără tricou?” Ce a făcut căpitanul lui Real Madrid

Gal Dorin Publicat: 1 decembrie 2020, 15:31

Reclamă
Sergio Ramos l-a vrut pe McGregor și l-a primit pe… Modric! ”Iar ești fără tricou?” Ce a făcut căpitanul lui Real Madrid

profimediaimages

Sergio Ramos a postat un filmuleț din sala de sport

Sergio Ramos a suferit o întindere musculară în meciul de coşmar al echipei naţionale a Spaniei, care a fost învinsă cu 6-0 de Germania. Fundaşul în vârstă de 34 de ani nu a renunţat însă la antrenamentele dure și pare extrem de pregătit să revină în tricoul los blancos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramos a vrut să dovedească acest lucru într-un filmuleț în care se deplasează doar în șort spre camera de filmat și l-a etichetat pe celebrul lupător Conor McGregor cu textul :”Oricând ești pregătit”.

Nu știm ce a făcut McGregor, dar colegul Luka Modric nu a pierdut timpul și și-a ”înțepat” căpitanul :”Iar ești fără tricou?”, l-a ironizat Modric, folosind și un emoticon în care își dădea ochii peste cap. Imaginile au fost publicate de jurnaliștii de la As.

Sergio Ramos îl concurează pe Cristiano Ronaldo

Sergio Ramos îl concurează pe fostul său coleg, Cristian Ronaldo. Spaniolul şi-a încordat muşchii în faţa fanilor şi a arătat o formă fizică de invidiat. "E un veritabil animal! S-a accidentat marţi, iar vineri face aşa ceva!", au scris jurnaliştii de la Marca după accidentarea fundașului naționalei Spaniei.

Reclamă
Reclamă 4

Imaginile au fost filmate la nici 72 de ore de la eveniment, în cantonamentul lui Real Madrid de la Valdebebas. Ramos a sperat să revină mai repede pe teren. La acel moment, Zidane a fost anunţat că trebuie să se descurce fără căpitan la meciurile cu Villarreal şi Alaves, din campionat, şi la cel cu Inter Milano, din Liga Campionilor.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și