Închide meniul

Adrian Rus semnează cu Pisa! Giovanni Becali a anunţat suma de transfer

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2022, 15:48

Adrian Rus semnează cu Pisa! Giovanni Becali a anunţat suma de transfer

Adrian Rus, aproape de un super-transfer! Salariu de 480.000 de euro

Adrian Rus, în tricoul României / Hepta

Adrian Rus semnează cu Pisa. Giovanni Becali a anunţat că internaţionalul român va face vizita medicală şi, cel mai probabil, joi va fi prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că italienii din Serie B vor plăti un milion de euro pentru transferul de la Fehervar. La Pisa, Rus va fi coleg cu Marius Marin. Anul trecut, George Puşcaş a evoluat la aceeaşi echipă, el revenind la Reading.

Adrian Rus semnează cu Pisa! Giovanni Becali a anunţat suma de transfer

“Mergem azi la Pisa cu jucătorul. Face vizita medicală şi, probabil, mâine semnează. Cluburile s-au înţeles”, a declarat Giovanni Becali, citat de fanatik.ro.

Conform prosport.ro, Rus ar urma să primească un salariu de 480.000 de euro pe an, o ofertă pe care nu o poate refuza, ţinând cont că în Ungaria el câştigă lunar 15.000 de euro (180.000 de euro pe an).

Fundaşul de 26 de ani cotat la 900.000 de euro a ajuns la MOL Vidi, în vara lui 2019, pentru 250.000 de euro. Sezonul precedent, el a disputat 28 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să-şi treacă în cont o pasă decisivă.

Reclamă

Gigi Becali l-a dorit le Adrian Rus la FCSB

Rus a fost dorit de Gigi Becali în aceasta vară, dar FCSB a reuşit să aducă alţi trei fundaşi centrali, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa.

“Ne-am gândit și la Adrian Rus, așa este, a crescut foarte mult. Cum să vorbești cu un om care are contract? Dacă a ajuns Ungaria să ia jucători de la noi, îți dai seama, până acum 10-15 ani sufla Ungaria în fața noastră la fotbal. Nu pot să iau din Ungaria, Ungaria ia de la noi.

Au economie mai mare decât noi, mai numeroasă, spațiu (n.r. – râde ironic)… îți dai seama dacă s-a ajuns să ia Ungaria jucători de la noi?! Când cădeam cu o echipă ungurească, ne bucuram”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și