Închide meniul

Amenințări în stil mafiot pentru un președinte de club din Serie A! Bărbatul a primit un cap de porc tăiat la ușa casei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 15:20 / Actualizat: 12 iulie 2022, 16:38

Amenințări în stil mafiot pentru un președinte de club din Serie A! Bărbatul a primit un cap de porc tăiat la ușa casei

Amenințări în stil mafiot pentru un președinte de club din Serie A

Saverio Sticchi Damiani, în timpul unui meci / Profimedia

Amenințări în stil mafiot pentru un președinte de club din Serie A. Un cap de porc şi un bilet ameninţător au fost găsite marţi la uşa locuinţei preşedintelui clubului UD Lecce, Saverio Sticchi Damiani, în oraşul din regiunea Apulia, în sudul Italiei, au informat carabinierii, citaţi de EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ameninţarea în stil mafiot, cu un alt cap de porc tăiat şi însângerat într-un sac, s-a repetat la cabinetul de avocatură al lui Sticchi Damiani, dar care în acel moment nu se afla în oraş.

Amenințări în stil mafiot pentru un președinte de club din Serie A

Update 15.45: Jurnaliştii de la pugliapress.org au intrat şi în posesia unei imagini din faţa casei preşedintelui lui Lecce.

Saverio Sticchi
Saverio Sticchi s-a trezit cu capul unui porc în faţa casei

Carabinierii au deschis o investigaţie pentru a afla dacă ameninţările intimidante au legătură cu activitatea de avocat sau cu cea de conducător al UD Lece, care va juca sezonul viitor în Serie A.

Poliţiştii urmăresc înregistrările camerelor video din apropiere pentru a găsi indicii despre ameninţările la adresa preşedintelui clubului, care astăzi plănuia să meargă în stagiul de pregătire al echipei de la Folgaria, în Alpi.

Reclamă

Luciano Barbetta, partenerul șefilor lui Lecce, amenințat și el

Un alt incident intimidant a afectat clubul în luna mai, când Luciano Barbetta, un cunoscut om de afaceri din sectorul textil şi nou membru al UD Lecce, a primit o scrisoare de ameninţare.

Anchetatorii lucrează pentru a stabili dacă există vreo legătură între acel episod şi ultimul împotriva preşedintelui Sticchi Damiani, care aminteşte de o scenă din celebrul film ”Naşul”, în care s-a utilizat un cap de cal tăiat pentru a ameninţa un anumit personaj. 

UD Lecce, club fondat în 1908, va juca în sezonul viitor în Seria A, după ce a câştigat Serie B, a doua ligă italiană de fotbal. 

Reclamă 4 / 0/3

Iubita lui Jack Grealish a primit, zilnic, câte 200 de amenințări cu moartea

Dezvăluiri uluitoare făcute de iubita lui Jack Grealish. Sasha Attwood a trecut prin momente extrem de dificile pe durata EURO 2020.

Modelul de 25 de ani a recunoscut că a fost asaltată de mesaje dure în timp ce încuraja naționala Angliei la turneul final. Acestea au venit de pe conturi false de pe TikTok și Instagram.

Primeam câte 200 de amenințări cu moartea în fiecare zi. Nu exagerez când spun asta! Au fost atât de multe… încă le primesc și acum, toată ziua, în fiecare zi! Situația a ‘exlodat’ pe durata EURO 2020, dar nu m-am gândit niciodată că poate fi atât de rău.

Este incredibil de câtă ură pot da dovadă anumiți oameni, fără niciun motiv. Am fost întotdeauna o persoană puternică, dar acum totul a fost la un alt nivel. Este o nebunie, au fost multe mesaje despre modul în care arăt. A fost jenant!„, a transmis Sasha Attwood, potrivit The Sun.   

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și