Închide meniul

Antrenorul lui Lecce și-a salvat directorul sportiv dintr-un incendiu! A doua zi, a semnat prelungirea contractului

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 23:03

Reclamă
Antrenorul lui Lecce și-a salvat directorul sportiv dintr-un incendiu! A doua zi, a semnat prelungirea contractului

Antrenorul lui Lecce și-a salvat directorul sportiv dintr-un incendiu!

Profimedia

Antrenorul italian Luca Gotti, de la Lecce, l-a salvat dintr-un incendiu pe directorul sportiv al clubului pe care îl antrenează. Evenimentul s-a petrecut în noapte de duminică spre luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotidianul italian Tuttosport relatează că în cursul nopţii de duminică spre luni cei doi bărbaţi se aflau într-un în hotel din Vittoria Veneto, unde un fulger a provocat un incendiu.

Antrenorul lui Lecce și-a salvat directorul sportiv dintr-un incendiu!

Luca Gotti, antrenorul echipei Lecce, a observat acest lucru şi a mers la camera în care dormea directorul sportiv al clubului, Pantaleo Corvino, trezindu-l pe acesta şi părăsind apoi hotelul, notează news.ro.

Luni, cei doi s-au revăzut cu ocazia semnării prelungirii contractului lui Luca Gotti cu Lecce. Gotti (56 de ani) a venit la Lecce în martie 2024 şi a reuşit să menţină echipa în Serie A, cucerind zece puncte care au plasat formaţia puglieză pe locul 14 în campionat, cu 38 de puncte.

Luca Gotti a semnat un nou contract, până în vara anului 2026.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A

Mircea Lucescu nu s-a ferit şi a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A. Antrenorul care a câştigat titlul cu PAOK a fost la un pas să o preia pe Cagliari, dar în cele din urmă a decis să rămână în Grecia pentru încă un sezon.

„Il Luce” a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat. Răzvan Lucescu a fost întors din drumul spre Italia de fanii lui PAOK, care au făcut presiuni pentru a-l convinge să nu părăsească echipa înainte de preliminariile UEFA Champions League. Alb-negrii o pot întâlni pe FCSB în turul 2.

Mircea Lucescu este mulţumit de decizia luată de fiul său, care a intrat definitiv în istoria lui PAOK. În direct în AntenaPLAY, Răzvan Lucescu a devenit primul antrenor care cucereşte două titluri cu gruparea din Salonic.

Reclamă

„(Mister, Răzvan a fost pe lista lui Cagliari?) Trebuia să plece, dar apoi a fost o mare presiune din partea fanilor PAOK. Aceştia i-au cerut să rămână pentru Liga Campionilor. El este încă tânăr. Cine știe, poate în viitor…

(Aţi încercat să îl convingeţi să facă pasul în Italia?) Nu. Pentru că sunt convins că este mai bine să joci în Liga Campionilor decât să lupți pentru a nu retrograda„, a declarat Mircea Lucescu pentru italienii de la tuttomercatoweb.com.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și