Închide meniul

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma: „Becali nu a acceptat”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 11:50

Reclamă
Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma: Becali nu a acceptat”

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Italienii au făcut un anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă. Presa din Peninsulă a transmis faptul că oficialii de la Parma încă nu au ajuns la un acord cu cei doi români, pentru prelungirea contractelor acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Valentin Mihăilă se pregătesc de debutul naționalei la EURO 2024. Partida cu Ucraina se va disputa astăzi, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Italienii au anunțat că Giovanni Becali încă nu a fost de acord cu propunerea celor de la Parma, pentru prelungirea contractelor lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă. Impresarul celor doi români așteaptă și evoluțiile acestora de la EURO 2024.

„Parma ar fi vrut să rezolve situația lui Man și Mihăilă înainte de startul EURO 2024, însă există riscul ca amânarea să fi fost provocată tocmai pentru ca eventualele prestații bune ale jucătorilor să justifice cerințele lui Becali pentru clienții săi.

Dacă nu va exista o situație neprevăzută în următoarele ore, va trebui să mai așteptăm. Clubul știe că este o situație complicată și rămâne fermă pe poziție: propune ajustarea salariilor și contracte până în 2027. Ar fi o veste bună pentru antrenorul Fabio Pecchia, care ar începe noul proiect al Parmei cu Man și Mihăilă alături.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, Becali nu vrea să accepte propunerea. Deși dialogul a continuat, distanța dintre propunerile celor două părți rămâne mare. Avem impresia că această luptă s-ar putea prelungi după Campionatul European.

Jucătorii și cei din anturajul lor au spus de multe ori că vor să rămână la Parma și să joace în Serie A, dar orice se poate întâmpla, inclusiv varianta plecării există. Man și Mihăilă mai au un an de contract, există mai multe zvonuri despre oferte, însă nimic concret încă. Până acum, nicio ofertă convingătoare pentru Parma”, au anunțat italienii de la Parma Today.

Gazzetta dello Sport, anunţ despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Gazzetta dello Sport a făcut un anunţ despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Cei doi români au contribuit din plin la promovarea celor de la Parma în Serie A, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Dacă la un moment dat, viitorul celor doi internaţionali români era sub semnul întrebării, italienii au anunţat că Man şi Mihăilă îşi vor prelungi contractele după EURO 2024:

Parma vrea să-i blocheze pe Valentin Mihăilă și Dennis Man, care, potrivit ziarului, nu au intenția de a părăsi tricoul cruciaților: după Campionatul European, unde cei doi români vor fi protagoniști, ar trebui să ajungă la semnarea prelungirii”, au scris cei de la parmalive.com, care citează Gazzetta dello Sport.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și