Închide meniul

Bologna – Inter 2-1 | Cum a glumit Nicola Sansone, după ce Ionuț Radu i-a pus golul “pe tavă”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 10:23

Bologna – Inter 2-1 | Cum a glumit Nicola Sansone, după ce Ionuț Radu i-a pus golul “pe tavă”

Nicola Sansone a marcat în Bologna - Inter 2-1, după gafa lui Ionuț Radu

Profimedia

Ionuț Radu a comis gafa carierei, în urma căreia Inter poate să scape printre degete Scudetto. În minutul 82 al meciului cu Bologna, portarul român a dat pe lângă minge, iar Nicola Sansone a marcat golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Sansone s-a amuzat la interviul de la finalul partidei Bologna – Inter 2-1, după ce a profitat de greșeala lui Ionuț Radu. 

Cum a glumit Nicola Sansone, după ce Ionuț Radu i-a făcut „cadou” golul victoriei în Bologna – Inter 2-1

Atacantul de la Bologna le-a transmis celor de la AC Milan să îl contacteze pentru un viitor transfer. Sansone a recunoscut în trecut că este fan al “rossonerilor”, aflați pe primul loc în Serie A.

AC Milan are un avans de două puncte față de Inter, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului.

“O victorie frumoasă. Obiectivul nostru este să punem probleme echipelor puternice. Se pare că ne descurcăm foarte bine. Mister (n.r. – Sinisa Mihajlovic) ne-a trimis un videoclip înaintea meciului. Ne-a transmis să jucăm la victorie.

Reclamă

Întotdeauna trebuie să crezi în tine, chiar și atunci când pare că nu vei marca. Ionuț Radu a comis o greșeală, iar eu am băgat-o în poartă.

Sper ca Maldini sau altcineva de la AC Milan să mă sune, măcar pentru un împrumut, ca să pot juca și eu în Champions League.”, a spus Nicola Sansone, după Bologna – Inter, citat de tuttomercatoweb.

Radu, asaltat pe contul de Instagram! Fanii lui Inter s-au dezlănțuit după greșeala uriașă a românului

Greșeala colosală comisă de Ionuț Radu o poate costa titlul pe Inter. “Nerazzurrii” au ratat șansa de a urca pe primul loc în Serie A și rămân la două puncte în spatele lui AC Milan, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Inter au “explodat” după gafa lui Ionuț Radu și i-au asaltat contul de Instagram. Italienii l-au criticat vehement în secțiunea de comentarii de la ultima postare.

Aproape 10.000 de comentarii au fost postate în numai câteva ore. Numărul este uriaș, ținând cont că Radu are, în medie, 100 de comentarii la fotografiile de pe Instagram.

Ionuț Radu, făcut K.O. de fanii lui Inter: “Retrage-te, caraghiosule! Încheie-ți contractul!”

Suporterii lui Inter s-au dezlănțuit la adresa internaționalului român și îi cer să plece de la echipă.

“Scandalos! Să-ți fie rușine!”, “Ar trebui să fii arestat!”, “Ai stricat totul!”, “Ce ai băut?”, “Acum înțelegem de ce nu joci niciodată”, “Retrage-te, caraghiosule!”, “Și te mai plângă că nu joci… pleacă!”, “Mulțumim că ai aruncat titlul la toaletă. Acum înțelegem de ce ești tot timpul pe bancă”, “Încheie-ți contractul!”, sunt doar câteva dintre comentariile acide scrise de italieni la adresa lui Ionuț Radu.

Ionuț Radu s-a aflat la prima apariție în actualul sezon din Serie A. Goalkeeper-ul de 24 de ani mai apărase într-un singur meci în stagiunea curentă, cu Empoli, în Cupa Italiei.

Recomandări
  • Cum a glumit Nicola Sansone, după „cadoul” făcut de Ionuț Radu în Bologna – Inter 2-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și