Închide meniul

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 ianuarie 2024, 18:30

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza

Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza / Profimedia

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza. Echipa internaţionalului român speră în continuare să se salveze de la retrogradare, mai ales după rezultatul înregistrat în etapa cu numărul 21 din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Empoli, formaţia de pe locul 19, a câştigat duelul de pe teren propriu cu Monza, formaţia de pe locul 11 din Serie A, scor 3-0. La gazde, Răzvan Marin a fost titular şi a evoluat timp de 61 de minute.

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza

Răzvan Marin a fost înlocuit după o oră de joc de Youssef Maleh. Internaţionalul român a primit nota 6.7 pentru prestaţia sa de la sofascore.com. Cea mai mare notă a primit-o Szymon Zurkowski, cel care a marcat toate cele trei goluri ale lui Empoli.

Polonezul a deschis scorul în minutul 13 şi a majorat diferenţa în minutul 38. Zurkowski a realizat hat-trick-ul în minutul 73.

Empoli rămâne pe locul 19 din Serie A şi după această victorie, dar a venit la numai două puncte de Cagliari şi Udinese, formaţiile care se află pe primele locuri care asigură menţinerea în prima divizie italiană. Etapa viitoare, Empoli va avea o misiune dificilă, urmând să joace pe terenul lui Juventus.

Reclamă

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Reușita mijlocașului

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Mijlocașul împrumutat de FCSB în Serie B a fost decisiv în ultima partidă jucată de formația sa.

În cadrul partidei dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma a marcat al doilea gol al echipei sale. Prima reușită a fost semnată de Sibilli, care a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 9 al duelului. Cele mai tari dueluri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În minutul 20 al duelului dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma și-a trecut numele pe lista marcatorilor, cu o execuție care l-a surprins pe portarul advers. Acesta a primit o pasă excelentă în interiorul careului, de la Kallon, și a trimis mingea, plasat, spre poarta gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeper-ul celor de la Ascoli, Emiliano Viviano, nu a reușit să intervină, iar mingea s-a oprit direct în plasa porții.

Astfel, mijlocașul împrumutat de la FCSB a reușit să marcheze primul gol în tricoul celor de la Bari. Până la meciul cu Ascoli, care contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie B, Edjouma a jucat în 11 meciuri pentru formația din sudul peninsulei, în care nu a reușit să fie decisiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și