Închide meniul

Ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după finalul nebun din Empoli – AC Milan 1-3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2022, 9:01

Ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după finalul nebun din Empoli – AC Milan 1-3

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimediaimages

S-a aflat ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după Empoli – AC Milan, scor 1-3, din etapa a 8-a din Serie A. Cei doi români au fost adversari pe Stadio Carlo Castellani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit între buturile rossonerilor după accidentarea lui Maignan, Tătăruşanu a reuşit să se facă remarcat. A avut o intervenţie salvatoare în minutul 74, când Bajrami a scăpat singur (1:30 pe rezumatul VIDEO). Rebic a deschis scorul imediat după, dar Bajrami nu a mai ratat în minutul 90+2, din lovitură liberă.

Ce note au primit Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Marin după Empoli – AC Milan 1-3

AC Milan a reuşit totuşi să obţină victoria in extremis, prin reuşitele semnate de Ballo-Touré (90+4) şi Leao (90+7). AC Milan a urcat astfel pe locul 3, cu 17 puncte, în timp ce Empoli este pe 14, cu 7 puncte.

Pentru prestaţia din meciul cu Empoli, Tătăruşanu a fost notat de sofascore.com cu 6.7. Este a doua cea mai slabă notă primită de un titular al lui Pioli. Numai Alexis Saelemaekers a primit o notă mai rea.

Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu, titular în Empoli – AC Milan 1-3

Răzvan Marin a intrat în prelungirile primei reprize, în locul lui Grassi. Mijlocaşul român a primit nota 6.3.

Reclamă

Cei de la Tuttomercatoweb au fost şi mai drastici cu cei doi români. Tătăruşanu a primit 6, iar Răzvan Marin 5.5.

„Tătăruşanu a revenit după mai bine de 10 luni. Nu a avut mult de apărat în prima parte a meciului, dar a fost providențial la execuția lui Bajrami din partea a doua. Nu a putut interveni la lovitura liberă a aceluiași mijlocaș care a marcat pentru 1-1”, au explicat italienii.

Ioan Ovidiu Sabău îi „spulberă” visul lui Dennis Man

Ioan Ovidiu Sabău îi „spulberă” visul lui Dennis Man, care a ajuns pe lista marelui AC Milan. Fostul internaţional este de părere că fotbalistul lui Parma nu poate face față la campioana Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man poate îmbrăca în scurt timp tricoul lui AC Milan. Paolo Maldini îl urmăreşte cu mare interes, dar Ioan Ovidiu Sabău nu crede că mutarea va fi una reuşită.

„Man are multe momente când dispare din joc, lucru greu de acceptat la o echipă mare. El are destulă calitate în duelurile unu la unu, acolo unde se face, de fapt, diferența.

Trebuie, din punctul meu de vedere, să mai crească fotbalistic”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Sport Total FM.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și