Închide meniul

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 22:16

Reclamă
Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma - Atalanta 4-1!

Dennis Man / Profimedia

Iată ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1! Jucătorul lui Fabio Pecchia a impresionat, din nou, în tricoul echipei nou promovate în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a marcat două goluri în duelul cu Atalanta. Românul a înscris în minutele 6 și 51. În total, până în momentul de față, fostul jucător de la FCSB are 3 reușite în perioada de pregătire. Acesta a mai marcat și în amicalul cu Galatasaray.

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

După evoluția din amicalul cu Atalanta, jurnaliștii din Italia l-au numit pe Dennis „SuperMan”, un joc de cuvinte care face referire la faimosul supererou.

”Parma – Atalanta 4-1. Ce spectacol pe Tardini. SuperMan îi face pe fanii cruciați să viseze”, a titrat publicația italiană Parma Live.

Dennis Man a făcut spectacol în tricoul Parmei la puțin timp după ce a semnat prelungirea contractului cu echipa antrenată de Fabio Pecchia. Acesta va încasa un salariu anual de două milioane de euro, iar înțelegerea îi va expira în vara anului 2027.

Reclamă
Reclamă 4

Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma

Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma. Internaţionalul român s-a arătat extrem de încântat de faptul ca şi-a prelungit contractul cu echipa din Serie A.

Mai mult, Man a ţinut să le mulţumească celor din conducere şi le-a transmis fanilor că se simte perfect la fosta echipă a lui Gianluigi Buffon.

„Vreau să transmit că sunt recunoscător tuturor oamenilor care lucrează în acest club și în special președintelui Krause pentru încrederea pe care mi-a arătat-o până acum. Asta este bucuria mea acum, astăzi, că pot continua această călătorie cu Parma. Mă simt foarte bine aici și cred că mai am multe de demonstrat și de oferit acestui club”, a spus Dennis Man după ce şi-a prelungit contractul cu Parma.

Reclamă

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 5 aug.

Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR

0:24 5 aug.

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22 5 aug.

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:15 5 aug.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

0:14 5 aug.

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj 6 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!
Citește și