Închide meniul

Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne în Serie A! Ce club din Italia vrea să-l aducă pe goalkeeper-ul lui AC Milan

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 16:43

Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne în Serie A! Ce club din Italia vrea să-l aducă pe goalkeeper-ul lui AC Milan

Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne în Serie A

Foto: Hepta

Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne în Serie A! Chiar dacă sunt șanse foarte mari să plece de la AC Milan în această vară, atunci când îi expiră contractul cu rossonerii, e foarte posibil ca portarul român să nu schimbe liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FC Torino sunt interesați de serviciile goalkeeper-ului și insistă pentru aducerea sa din această vară.

Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne în Serie A! Ce club din Italia vrea să-l aducă pe goalkeeper-ul lui AC Milan

Astfel, Ciprian Tătărușanu nu va fi nevoit să schimbe liga, rămânând în Serie A, competiție pe care o cunoaște foarte bine, evoluând atât pentru AC Milan, cât și pentru Fiorentina. Torinezii vor să-l aducă pe goalkeeper-ul român pentru a-l înlocui pe Vanja Milinkovic-Savic.

Actualul portar al lui FC Torino este dorit de mai multe cluburi europene, existând șanse să se transfere chiar în următoarea perioadă de mercato. Astfel, locul 12 din Serie A pregătește aducerea unui nou portar, iar Ciprian Tătărușanu este printre cele mai bune opțiuni, dat fiind faptul că românului îi expiră contractul cu AC Milan în vară.

Totuși, Tătărușanu nu este prima opțiune pentru torinezi. Italienii vor să-l aducă și pe Alessio Cragno, portarul de la Monza. Dacă acel transfer nu va fi realizat, atunci Ciprian Tătărușanu va fi soluția aleasă de FC Torino pentru următorul sezon, anunță calciomercato.com.

Reclamă

Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan! Portarul român primește mai mult decât Zlatan Ibrahimovic

S-a aflat ce salariu are Ciprian Tătărușanu la Ac Milan. Portarul român este pe final de contract cu gruparea de pe San Siro, însă câștigă mai mult decât starul Zlatan Ibrahimovic. Atacantul ajuns la 41 de ani încasează mai puțini bani de la oficialii trupei milaneze, deoarece nu mai evoluează atât de mult.

Ciprian Tătărușanu este din nou rezervă la AC Milan. După ce a profitat de accidentarea lui Mike Maignan pentru a deveni titular între buturile porții italienilor, portarul român a revenit pe bancă, deoarece goalkeepr-ul francez s-a recuperat.

În presa din Italia au fost dezvăluite salariile jucătorilor lui AC Milan. Astfel, Ciprian Tătărușanu este plătit cu suma considerabilă de 1,2 milioane de euro, pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Zlatan Ibrahimovic nu mai este lider în acest top. Atacantul suedez are un salariu fix de 1 milion de euro pe an, la care se mai adaugă bonusuri de performanță, în funcție de numărul de minute bifate și golurile marcate.

Cum „Ibra” nu a mai jucat prea mult la AC Milan în acest sezon, Ciprian Tătărușanu se pare că încasează mai mult decât acesta.

Cei mai bine plătiți jucători din lotul lui AC Milan sunt Theo Hernandez, Divock Origi și Ismael Bennacer, toți câștigând anual suma de 4 milioane de euro.

Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne în Serie A
  • Ce club din Italia vrea să-l aducă pe goalkeeper-ul lui AC Milan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și