Închide meniul

Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 octombrie 2023, 8:54

Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia

Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”!

Daniel Boloca, înaintea unui meci pentru Sassuolo / Profimedia Images

Cota lui Daniel Boloca a avut o creștere uriașă în ultimele luni. Mijlocașul care este la mare căutare în Serie A ajuns al doilea cel mai bine cotat jucător român al momentului, după Radu Drăgușin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloca a ajuns la o cotă de 8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Asta în condițiile în care în luna iulie, el era cotat la 3.5 milioane de euro.

Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”

Această creștere bruscă i-a adus și locul doi în topul celor mai bine cotați români în activitate. Lider la acest capitol este Radu Drăgușin, cu 10 milioane de euro. Boloca depășește nume importante precum Nicolae Stanciu, Ianis Hagi sau Florinel Coman.

Boloca a jucat 9 meciuri în acest sezon pentru Sassuolo, ieșind în evidență în victorii de răsunet, cu Juventus și Inter. Evoluțiile bune l-au adus în atenția staffului selecționatei italiene. Lazio este echipa care îl dorește pe mijlocașul de 24 de ani.

Daniel Boloca, tot mai aproape de convocarea la naţionala Italiei

Daniel Boloca este tot mai aproape de convocarea la naţionala Italiei. Jurnaliştii din Peninsulă i-au dedicat un întreg articol mijlocaşului român, şi au notat faptul că este doar „o chestiune de timp” până când acesta va fi convocat de Luciano Spalletti.

Reclamă

„Convocarea lui Daniel Boloca la naționala Italiei este doar o chestiune de timp, pentru că el este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase realități din campionatul nostru.

Zvonurile îl dădeau printre posibilele convocări ale lui Luciano Spalletti pentru cele două meciuri din octombrie ale naționalei Italiei. Povestea mijlocașului de la Sassuolo este una de ucenicie, de muncă și de succes.

A jucat, a câștigat Serie B, a fost transferat de Sassuolo și, înainte de asta, a fost convocat de Roberto Mancini pentru stagiul azzurrilor. A fost noul său început: împotriva lui Juventus a jucat ca titular și de atunci nu a mai părăsit terenul. Adevărat artizan al ideilor de joc ale lui Alessio Dionisi, acum a cucerit pe toată lumea. Într-un nou început, fără să renunțe niciodată”, au notat cei de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Boloca a fost convocat şi la naţionala României, de către Edi Iordănescu, anul trecut. Mijlocaşul a debutat sub tricolor în duelul amical cu Slovenia, din noiembrie, atunci când a evoluat şase minute.

În ciuda faptului că a jucat la naţionala României, Daniel Boloca a transmis clar, în urmă cu câteva luni, că vrea să reprezinte Italia: „Alegerea mea este să merg cu echipa națională a Italiei”, a spus Boloca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și