Închide meniul

Cristi Chivu este în continuare principala variantă a lui Inter! Anunţul presei din Italia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 15:17

Cristi Chivu este în continuare principala variantă a lui Inter! Anunţul presei din Italia

Cristi Chivu este în continuare principala variantă a lui Inter

Cristi Chivu/ Profimedia

Cristi Chivu este în continuare principala variantă a oficialilor lui Inter, pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi. Presa din Italia a anunţat că tehnicianul român este preferat de oficialii trupei de pe Giuseppe Meazza, şi ar putea fi numit pe banca echipei chiar în această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu o antrenează pe Inter Primavera, iar în săptămânile trecute a apărut informaţia conform căreia ar fi pe lista echipei mari a nerazzurrilor. Tehnicianul român este în continuare preferat de oficialii trupei de pe Giuseppe Meazza.

Cristi Chivu este în continuare principala variantă a lui Inter

Jurnaliţştii italieni de la fcinternews.it anunţă faptul că Cristi Chivu este primul pe lista celor de la Inter. Românul ar putea fi instalat pe banca tehnică a echipei chiar mai devreme decât s-ar fi gândit.

Astfel, Chivu ar putea să o preia pe Inter chiar în această săptămână, anunţă sursa citată mai sus. Se pare că viitorul lui Simone Inzaghi se va decide în returul din sferturile UEFA Champions League.

În cazul în care nerazzurri o vor elimina pe Benfica, tehnicianul italian ar putea rămâne antrenorul echipei. În caz contrar, şefii lui Inter vor să producă o schimbare imediată pe banca echipei.

Reclamă

„În cazul unei înfrângeri cu Benfica, oficialii vor încerca imediat să ofere un şoc echipei, în vederea asaltului final din campionat, unde este necesar să prindă locul patru”, anunţă sursa citată mai sus, care citează tuttomercatoweb.it.

Oficialii lui Inter nu şi-au schimbat părerile, iar Cristi Chivu a rămas în pole-position pentru a prelua echipa.

Dacă ar ajunge pe banca lui Inter, Chivu ar avea un obiectiv clar, acela de a clasa echipa pe un loc care să asigure prezenţa în grupele UEFA Champions League, în următorul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, Inter se află pe locul cinci, cu 51 de puncte, la distanţă de doar două puncte de ocupanta locului patru, rivala AC Milan.

Mircea Lucescu, reacţie despre posibilitatea ca Cristi Chivu să fie noul antrenor al lui Inter

Mircea Lucescu a oferit prima reacţie, despre posibilitatea ca Cristi Chivu să o preia pe Inter. Tehnicianul de la Dinamo Kiev susţine că a vorbit cu antrenorul lui Inter Primavera, şi i-a transmis faptul că este momentul să plece de la echipa de tineret a nerazzurrilor

De asemenea, Mircea Lucescu i-a dat un sfat lui Cristi Chivu, înainte de a prelua o formaţie de nivelul lui Inter. Tehnicianul lui Dinamo Kiev a declarat că fostul fundaş trebuie să se gândescă bine înainte de a accepta o ofertă din partea echipei la care a scris istorie.

„Am vorbit cu el. E foarte greu să preiei o echipă de nivelul lui Inter. E momentul să lase echipa de tineret. A obținut rezultate importante și ar trebui să preia o echipă. Dacă se consideră că e capabil să ducă această echipă mai departe, sigur că m-aș bucura foarte mult pentru el, ar fi extraordinar.

Dacă nu, din câte am vorbit cu el, a zis că încearcă să găsească o soluție pentru o etapă superioară, adică o echipă de seniori. El va avea cu siguranță o carieră îndelungată și plină de succese. Are o experiență extraordinară. Echipele la care a jucat, modul în care s-a pregătit, căpitan al naționalei… toate acestea îi dau dreptul să spere la o echipă bună, competitivă din fotbalul internațional”, a declarat Mircea Lucescu, pentru primasport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și